Intervenție în forță a lui Dan Petrescu la TV. A pus mâna pe telefon și a dat cu toată lumea de pământ. „Ce să fac dacă e nemulțumit?”

Gabriel-Alexandru Ioniță 22.09.2022, 22:32
Intervenție în forță a lui Dan Petrescu la TV. A pus mâna pe telefon și a dat cu toată lumea de pământ. „Ce să fac dacă e nemulțumit?”

Dan Petrescu a ținut să lămurească scandalul din ultimele zile de la CFR Cluj. În primul rând, antrenorul campioanei a reiterat că nu își dorește să plece de la echipă, ci insistă să își ducă la final contractul, care se întinde pe încă doi ani.

Dan Petrescu, intervenție-fulger după scandalul de la CFR Cluj

De asemenea, le-a transmis din nou conducătorilor clubului din Gruia că trebuie să îi achite acea clauză de 400.000 de euro pentru a „scăpa” de el. Nu în ultimul rând, Dan Petrescu a transmis din nou că este de părere că își face treaba foarte bine la CFR, dar și că nu îi pasă foarte mult dacă patronul echipei este nemulțumit. El insistă că înțelegerea sa trebuie respectată până la capăt, indiferent de declarațiile făcute în spațiul public, de oricare dintre părți.

„Am fost foarte bolnav, acum sunt mult mai bine. Am făcut două teste de COVID, sunt negative. A fost o răceală. Azi am început antrenamentele. Eu n-am zis că vreau să plec de la CFR. Cineva a vrut să arunce o informație, n-am înțeles de ce s-a făcut atâta tam-tam. M-a sunat multă lume și n-am vrut să vorbesc. Am vrut să mă fac bine. N-am înțeles nimic din ce a fost. Nu vreau să plec de la CFR!

Dacă cei din conducere vor considera că n-am rezultate, n-am ce să fac. Eu nu sunt patronul echipei să decid. Am contract doi ani, vreau să-i duc la capăt. Dacă mă dau afară, trebuie să-mi plătească clauza de 400.000 de euro. E foarte simplu. Sau poate să vină o echipă din Anglia, una foarte bună, să-mi plătească clauza și să mă ia. Doar așa pot să plec de la CFR, sunt singurele variante, dar eu nu vreau să plec.

Mesaj ferm către Neluțu Varga: „Ce să fac eu dacă e nemulțumit?”

În contractul meu nu scrie că trebuie să iau campionatul, să intru în grupe. Am un salariu și iau bonusuri dacă iau campionatul sau mă calific în grupe. Nu e o clauză care să spună că plec dacă sunt pe ultimul loc. E foarte clar contractul, cu salariu și clauza de reziliere! Trebuie respectat de club, ca peste tot. Eu consider că mi-am făcut datoria. Stau 12 ore la club, 7/7, de ce trebuie să plec eu de la clubul ăsta?

Sunt unii care vor să plec, dar nu din club! S-au plictisit să câștige CFR campionatul. Știți că iau campionatul dacă rămân eu. Patronul poate să zică ce vrea. Ce pot să fac eu dacă e nemulțumit de cum joacă echipa? Toată lumea poate să spună ce vrea, e democrație. Patronul are voie să zică ce vrea el! Eu am voie să zic ce vreau, restul e cancan!”, a spus Dan Petrescu la Orange Sport.