Ion Țiriac nu a mai suportat și a sărit la gâtul lui CTP la o emisiune televizată: „Asta a spus despre mine și Halep”

Marian Cărăvan 07.01.2021, 13:35
Ion Țiriac nu a mai suportat și a sărit la gâtul lui CTP la o emisiune televizată: „Asta a spus despre mine și Halep”

Ion Țiriac i-a dat o replică dură lui Cristian Tudor Popescu, după ce jurnalistul a făcut câteva afirmații la adresa președintelui Federației Române de Tenis și a campioanei de la Wimbledon, Simona Halep.

Declarația care l-a deranjat pe Ion Țiriac

În ultimii ani, a devenit deja o obișnuință ca jurnalistul Cristian Tudor Popescu să vorbească despre Simona Halep. Meciurile campioanei noastre erau urmate, la scurt timp, de intervențiile lui CTP. De multe ori, însă, declarațiile sale au deranjat. Jurnalistul nu s-a ferit să vorbească despre relația dintre Ion Țiriac și Simona Halep, despre care spune că nu-i face bine tenisului sportivei noastre. Declarația care l-a deranjat pe Ion Țiriac.

„Ar fi bine să nu mai aibă atâta influență asupra ei. Nu cred că relația lui Țiriac cu Simona e în folosul tenisului ei, sper ca prezența lui Cahill să o diminueze”, spunea CTP în urmă cu mai bine de un an.

Ion Tiriac i-a dat o replica dura lui CTP
Ion Tiriac i-a dat o replica dura lui CTP

Ion Țiriac i-a dat o replică dură lui Cristian Tudor Popescu

Evident, afirmațiile jurnalistului Cristian Tudor Popescu nu au rămas netaxate de Ion Țiriac. Vizat direct, președintele Federației Române de Tenis nu a întârziat să-i dea o replică lui CTP. Totul se întâmpla într-un moment în care Simona Halep era pe val, după ce triumfase la Wimbledon.

„Probabil are dreptate domnul Cristian Tudor Popescu. Nu știam că e specialist și în tenis. A câștigat Wimbledonul? Să fie sănătos domnul Popescu. Ce pot să vă spun e că eu am o relație cu Simona Halep, care nu e cea mai normală. Nu e cea mai normală, pentru că e aceeași relație pe care am avut-o cu toată lumea, și cu Becker (n.r. – Boris Becker), și cu toți… Nefiind dependent de un jucător, chiar dacă aș oficial ceva cu Halep, antrenorul ei, managerul ei sau altceva, ar fi aceeași situație cu mine. Nu sunt dependent de treaba asta. La tenis, nu poți să ai antrenor, nici manager și nici altceva”, a spus Ion Țiriac, în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Ion Țiriac i-a transmis un mesaj clar jurnalistului Cristian Tudor Popescu, pe care recunoaște că îl apreciază foarte mult.

„Simona Halep ne-a făcut un cadou extraordinar, care e mai prețios decât o medalie olimpică. Îi transmit domnului Cristian Tudor Popescu, pe care eu îl apreciez foarte mult, să stea liniștit, pentru că suntem atât de departe de Halep, încât el nici nu-și poate închipui”, a mai precizat Ion Țiriac.

Urmăriți Playsport.ro și pe