Ion Țiriac și Ilie Năstase vor să fie înmormântați împreună. Ce au stabilit cei doi: „Eu stau deasupra”

Octavian Vasilescu 07.04.2022, 12:39
Ion Țiriac și Ilie Năstase vor să fie înmormântați împreună. Ce au stabilit cei doi: „Eu stau deasupra”

Ilie Năstase (75 de ani) nu are loc de veci în acest moment, dar prietenul Ion Țiriac (82 de ani) i-a propus să împartă cu el mausoleul pe care îl va ridica în cimitirul Bellu.

Ion Țiriac i-a făcut o ofertă lui Ilie Năstase

Ilie Năstase spune că nu se gândește acum să-și pregătească un loc de veci, dar Ion Țiriac i-a făcut deja o ofertă. Năstase a dezvăluit acest lucru într-un interviu acordat pentru Playsport.ro:

M-a întrebat, cândva, Ion Ţiriac dacă mi-am găsit un loc de veci, dacă mi-am aranjat treburile astea de după, ştiţi dumneavoastră! Şi eu i-am spus că nu am aşa ceva, un loc de veci. Că nu m-a preocupat chestiunea asta.

A zist că el şi-a cumpărat o parcelă la Bellu, unde-şi ridică un mausoleu (n.r: râde). Şi Țiriac a adăugat pe loc: ‘Te invit la mine!’.

M-am uitat la el şi i-am spus doar atât: ‘Vin, dar cu condiţia să stau eu deasupra. Că toată viaţa ai fost tu deasupra. Acum ar fi momentul să mai facem schimb!’, a spus Ilie Năstase, pentru Playsport.ro.

Ilie Năstase și Ion Țiriac s-au întâlnit prima oară în anul 1959, într-o tabără de tenis, la Cluj-Napoca.

„Am dormit în pat cu el mai mult decât cu toate soțiile”, a spus Ilie Năstase, în trecut, despre Ion Țiriac.

Ion Țiriac este al treilea cel mai bogat român, cu o avere estimată la 1,6 miliarde de dolari, scrie revista Forbes.

Ion Țiriac, despre Ilie Năstase: „N-am cum să-l arunc la gunoi, face parte din viața mea”

Recent, Ion Țiriac a vorbit deschis despre relația sa cu Ilie Năstase:

Are o carismă care nu-i lipsește absolut deloc. Are greșelile lui, ca orice alt om. A ajuns la venerabila vârstă de 80-90 ani, nu-mi mai aduc aminte cât are. Sau așa se comportă. Dar a rămas aceeași personalitate. Nu pot să-l mai cert acum. Nu sunt de acord cu multe lucruri cu care le face, mai ales cu aceste prezențe în presa mondenă.

Sunt două posibilități: ori îl accepți pe Ilie Năstase așa cum este, ori îl arunci la gunoi! Eu n-am cum să-l arunc la gunoi, face parte din viața mea. Îl acceptăm așa cum este, cu cinci neveste, cu șapte frați.

Ce poți să pretinzi de la un om care trăiește cum trăiește și în viața lui n-a muncit o zi? El nici la tenis n-a muncit! Dar el iubea jocul și dacă-l puneai să joace cinci ore, cinci ore le juca. Însă e altă personalitate”, a spus Ion Țiriac, pentru GSP.ro.