Ion Țiriac, victima escrocilor! Milioane de euro sunt în joc, Alexandru Țiriac nu mai are liniște deja. Detalii incendiare

Ștefănescu Dragoș 18.08.2022, 11:56
Ion Țiriac, victima escrocilor! Milioane de euro sunt în joc, Alexandru Țiriac nu mai are liniște deja. Detalii incendiare

O grupare de escroci online, care promovează o înșelătorie pe paginile de socializare, s-a folosit recent de numele lui Ion Țiriac. Revoltat de această situație, fiul miliardarului a luat atitudine. Alexandru Țiriac vrea să desconspire înșelătoria cu orice preț. El oferă un apartament pentru identificarea hoților.

Numele lui Ion Țiriac, folosit într-o înșelătorie financiară. Fiul miliardarului a luat imediat atitudine

Ion Țiriac este unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din românia. Numele și imaginea miliardarului au fost folosite recent de către o grupare de șarlatani online. În acest fel, ei vor să ofere credibilitate escrocheriei pe care o promovează pe rețelele de socializare.

Revoltat de această situație, Alexandru Țiriac a pornit o adevărată vânătoare împotriva acestor infractori. Fiul miliardarului oferă chiar un apartament pentru prinderea hoților.

Vin în atenția oamenilor de bună credință care au crezut în niște zvonuri, cum că familia Țiriac a investit în această platformă.

Niciodată nu s-a pus problema de o asemenea investiție! Nu știm și nu am auzit de acești oameni care se folosesc de numele și imaginea noastră. Se pare că au clonat și site-ul Capital pentru a vă castiga credibilitatea…

Ne dorim ca acești infractori să returneze banii oamenilor, iar ca să îi putem prinde avem nevoie de voi. Oferim un apartament aceluia care ajută la arestarea lor!

De asemenea, rugăm DNA-ul și celelalte structuri ale statului să se sesizeze și să vină în ajutorul oamenilor păgubiți! Vă mulțumim! Între două donații merge și o curățenie de infractori!”, a transmis Alexandru Țiriac pe rețețele de socializare.

Ion Țiriac a dezvăluit cum și-a terminat studiile. „În patru luni am făcut doi ani și am luat și examenul”

Ion Țiriac a reușit să strângă o avere colosală, care l-a propulsat în topul celor mai bogați oameni din lume. Înainte de a deveni un prolific om de afaceri, Ion Țiriac a avut o carieră de succes în tenis. Acesta a jucat la cel mai înalt nivel, atingând culmile gloriei în sportul alb.

În urmă cu ceva timp, Ion Țiriac a povestit că în adolescență neglija școala în detrimentul tenisului. Omul care l-a îndrumat să-și termine studiile a fost Ioan Gheorghe Maurer, fost prim-ministru în vechiul regim comunist. Țiriac a dezvăluit și modul prin care a reușit să termine  școala. El a fost ajutat să facă doi ani de liceu și să-și dea și bacalaureatul în doar câteva luni.

Pot să-mi exprim încă o dată public recunoştinţă în faţa familiei Maurer. Cum la o vârstă foarte fragedă am început să joc tenis cu dumnealui, ştia situaţia mea.

La un moment dat, m-am dus la cadre la Ministerul Tineretului şi Sportului şi mi-au spus: Domnule, dumneata nu mai ai paşaportul. Eu am reacţionat: Sunteţi nebuni?Eu mâine trebuie să plec la Moscova, spuneţi-le şefilor. Cum să nu am eu paşaport, ce, am omorât pe cineva?!

Maurer dăduse ordin să-mi ia paşaportul până termin liceul. Ei, în patru luni de zile am terminat şi a IX-a şi a X-a şi Bacalaureatul. Si pe urma mi s-a spus: Uite paşaportul, dar ce facultate vrei să faci?”, a declarat Ion Ţiriac la Pro TV.