Ionuț Badea l-a distrus pe arbitrul Costreie după meciul U Craiova 1948 – UTA 1-0: „Putea să-i rupă piciorul lui Balauru”

Octavian Vasilescu 01.05.2022, 22:16
Ionuț Badea l-a distrus pe arbitrul Costreie după meciul U Craiova 1948 – UTA 1-0: „Putea să-i rupă piciorul lui Balauru”

UTA a pierdut la limită meciul cu U Craiova 1948, scor 0-1, după o fază controversată. Antrenorul oaspeților, Ionuț Badea (46 de ani), a avut un discurs dur la final.

Arbitrul Sorin Costreie a acordat total eronat o lovitură liberă pentru U Craiova 1948, în minutul 47, iar Kovacic a deschis scorul din faza respectivă. Costreie a acordat lovitură liberă, deși Juan Bauza a fost cel care l-a lovit pe portarul de la UTA, Dragoș Balauru.

Ce a spus Ionuț Badea după U Craiova 1948 – UTA 1-0

Ionuț Badea nu l-a iertat pe Sorin Costreie și l-a criticat dur la finalul jocului de la Craiova:

Am avut multe ocazii de gol pe care, dacă le-am fi fructificat, nu ar fi existat pe teren decât o echipă. Din păcate, lucrul ăsta nu s-a întâmplat, au fost apoi suprapuneri, s-a suprapus această lipsă de viziune a centralului.

Pare că 1 mai pentru el a fost la propriu, deși ne gândeam că poate fi la figurat. Pare că este o situație de nedefinire la el. Clubul ăsta a trecut prin atâtea greșeli de arbitraj în acest campionat încât mi-e foarte greu să mai explic ceva legat de acest subiect și mă opresc aici.

Sper să nu existe vreo problemă mare, pentru că putea să-i rupă piciorul lui Balauru acolo. Fiind foarte aproape de fază, lucrurile ar fi trebuit să ia o turnură normală, să întoarcă acel fault din care craiovenii au înscris.

Sunt momente pe care nu reușim să le gestionăm cum trebuie, deși lucrăm mult la acest aspect. De când am venit lucrez la finalziarea acțiunilor, dar sunt jucători tineri”, a spus Ionuț Badea, la finalul partidei, citat de Digi Sport.

Clasament play-out

U Craiova 1948 s-a salvat matematic de la retrogradare ca urmare a acestui succes cu UTA.

  1. Rapid – 39 pct.
  2. Sepsi OSK – 36 pct.
  3. FC Botoșani – 35 pct.
  4. U Craiova 1948 – 31 pct.
  5. UTA – 29 pct.
  6. CS Mioveni – 28 pct.
  7. Chindia Târgoviște – 23 pct.
  8. Dinamo – 19 pct.
  9. Academica Clinceni – minus 3 puncte
  10. Gaz Metan Mediaș – minus 27 puncte
Urmăriți Playsport.ro și pe