Iordănescu la Dinamo! Mutarea surpriză anunțată de conducerea clubului bucureștean

Dragos Stefanescu 15.09.2021, 14:12
Iordănescu la Dinamo! Mutarea surpriză anunțată de conducerea clubului bucureștean

Iordănescu este un nume greu în fotbalul românesc. De-a lungul timpului membri ai familiei Iordănescu au făcut performanță în cadrul clubului Steaua. De curând, mutarea lui Alexandru Iordănescu la Dinamo a produs uluire în fotbalul autohton.

Iordănescu la Dinamo

Clubul Ministerului de Interne, CS Dinamo și-a reînființat secția de fotbal. Echipa de seniori nou-înființată evoluaează în Liga a 4-a. Daniel Iftodi este antrenorul echipei, iar manager este fostul internațional Dănuț Lupu. Chiar dacă se află în plin campionat, CS Dinamo este în căutare de jucători. Cel mai spectaculos transfer reușit de echipa din ”Ștefan cel Mare” a fost cel al lui Alexandru Iordănescu (27 de ani). Fotbalistul este fiul cel mic al lui Anghel Iordănescu. În perioada junioratului, Alexandru Iordănescu era văzut drept un mare talent. Totuși, nu a reușit să ajungă prea sus, reușind să joace până la Liga a 2-a.

În anul 2016, Alexandru Iordănescu a semnat un contract cu FCSB. Fotbalistul urma să joace pentru echipa a doua a clubului lui Gigi Becali. Însă după numai o săptămână a fost dat afară. Iordănescu a jucat ultima dată la echipa Viitorul Domnești, în Liga a 4-a. În urmă cu trei ani, Iordănescu a mai evoluat la Daco-Getica, în Liga a 2-a. De atunci și până la venirea la CS Dinamo, Alexandru renunțase la fotbalul de performanță. El a continuat să joace doar de plăcere.

Alexandru Iordănescu, lăudat de Dănuț Lupu

De când a venit la CS Dinamo, Alexandru Iordănescu a evoluat deja în trei partide. Evoluțiile sale au fost apreciate de conducerea clubului din ”Ștefan cel Mare”. Managerul dinamovist, Dănuț Lupu a lăudat prestațiile lui Iordănescu, declarând despre acesta că este un jucător foarte bun.

Da, Alexandru Iordănescu e la noi. E o situație mai specială, dar acum nu mai e ca pe vremuri, cu steliștii și dinamoviștii. Iar el e un fundaș central foarte bun. E puternic, are joc de cap, noi suntem mulțumiți de prestațiile lui”, a spus Dănuț Lupu.

CS Dinamo are ambiții mari, dorind promovarea în Liga a 3-a încă din primul sezon.

Eu îmi doresc să promovăm încă din acest prim an. Mai avem de adus 3-4 jucători și cred că e posibil să realizăm asta. Chiar dacă suntem la Liga a 4-a, băieții au câte trei antrenamente pe săptămână. Doar nu ne-am apucat de treabă doar așa, să ne jucăm de-a fotbalul!”, a declarat Dănuț Lupu.

După primele trei etape ale Ligii a 3-a, CS Dinamo are o victorie și două înfrângeri. Echipa Ministerului de Interne se află pe locul 9 din 14 echipe.

Urmăriți Playsport.ro și pe