Ipoteză-șoc, lansată de jurnaliștii englezi! Simona Halep nu putea participa la Wimbledon, chiar dacă se refăcea complet! Motivul este ireal!

Dragos Stefanescu 01.07.2021, 16:48
Ipoteză-șoc, lansată de jurnaliștii englezi! Simona Halep nu putea participa la Wimbledon, chiar dacă se refăcea complet! Motivul este ireal!

Turneul de la Wimbledon 2021 era ocazia perfectă pentru campioana Simona Halep ( 3 WTA) să revină în circuit. După accidentarea suferită la gamba stângă la Roma Simona a ratat participările la Roland Garros și Bad Homburg. Din păcate problemele medicale au făcut-o pe Halep să-și anunțe retragerea și de la Wimbledon chiar înaintea începerii turneului londonez. Ulterior a apărut o ipoteză-șoc, lansată de jurnaliștii englezi. Simona Halep nu putea participa la Wimbledon, chiar dacă se refăcea complet! Motivul este ireal!

Ipoteză-șoc, lansată de jurnaliștii englezi! Simona Halep nu putea participa la Wimbledon, chiar dacă se refăcea complet! Motivul este ireal!

Fanii tenisului erau încrezători că o vor vedea din nou jucând pe Simona Halep la Wimbledon. Din cauza accidentării la gamba stțngă suferite la Roma, Halep a trebuit să renunțe la participarea la Roland Garros și Bad Homburg. Sportiva noastră a făcut însă vineri un anunț care a adus tristețe pentru iubitorii sportului alb. Aceeași accidentare a fost motivul pentru care Simona a fost nevoită să se retragă și de la Wimbledon. Campioana româncă și-a anunțat retragerea de la turneul londonez și printr-un mesaj postat pe Instagram.

Cu tristeţe vă anunţ că mă retrag de la acestă ediţie a turneului de la Wimbledon deoarece nu m-am putut recupera complet după accidentarea la gambă.

Am dat totul pentru a putea juca la Wimbledon. Acum doi ani am trăit momente speciale aici. Eram entuziasmată şi onorată să revin pe teren ca deţinătoare a trofeului. Din păcate, corpul meu nu a cooperat şi trebuie să amân revenirea la Wimbledon pentru anul următor.

Vă spun sincer că sunt foarte dezamăgită şi supărată din cauza acestei situaţii. Această perioadă a fost dificilă pentru mine, să ratezi două turnee majore (n.r. a ratat şi Roland Garros) reprezintă o provocare atât din punct de vedere fizic, cât şi mental.

Vom vedea ce ne rezervă viitorul, dar sper că această încercare mă va face mai puternică atât ca om, cât şi ca sportiv. Mulţumesc tuturor celor de la Wimbledon pentru înţelegere şi pentru sprijin”, a spus Simona Halep, pe Instagram.

Simona Halep nu putea participa la Wimbledon

La câteva zile de la anunțul reatragerii de la Wimbledon făcut de Simona Halep, presa engleză vine cu o ipoteză-șoc. Potrivit publicației Daily Mail, Simona Halep nu ar fi putut participa la Wimbledon chiar dacă ar fi fost aptă din punct de vedere fizic. Motivul se pare ar fi faptul că în avionul cu care a călătorit jucătoarea noastră la Londra a fost înregistrat un caz de infectare cu noul coronavirus.

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep a confirmat cele spuse de presa din Anglia printr-un mesaj pe Twitter.

Sunt în autoizolare de luni, după ce NHS Track&Trace a considerat întreg zborul nostru din 21 iunie către Marea Britanie ca fiind cazuri de contact direct cu o persoană care a fost testată pozitiv cu Covid câteva zile mai tărziu.

Patru teste negative în ultimele opt zile şi vaccinat cu schema completă înseamnă zero. Total dezamăgit”, a scris Darren Cahill pe Twitter.

Urmăriți Playsport.ro și pe