Galerie FOTO | Ireal! Brigitte s-a întors la Năstase după divorțul de Pastramă

Giosanu Catinca / 20.06.2022, 09:06

Brigitte și Florin Pastramă au decis recent că este timpul să pună capăt căsniciei. Cei doi au ajuns la concluzia că nu mai pot conviețui împreună. În ultimul timp, se certau cam des, iar despre afaceristul timișorean s-a spus că a avut mai multe ieșiri violente. Gestul pe care l-a făcut Brigitte după ce s-a separat de Pastramă.

Brigitte a luat o decizie neașteptată

Brigitte Sfăt a participat la mai multe emisiuni tv după ce s-a separat de Florin Pastramă. Ea a spus că urmează să depună actele de divorț, însă a evitat să vorbească despre motivul ce a dus la ruptură. Cert este că de-a lungul timpului s-a scris despre faptul că afaceristul ar fi avut ieșiri violente.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a confirmat că Pastramă are o fire schimbătoare. Vedeta a considerat că este mai bine să pună punct căsniciei, iar acum a luat o decizie complet neașteptată. Pe social media, Brigitte este acum din nou Năstase.

A revenit la numele de familie al lui Ilie Năstase

Brigitte a dovedit încă o dată că nu și-l mai dorește pe Florin Pastramă în viața ei. După ce și-a actualizat statusul relației, bruneta și-a schimbat și numele pe care îl folosea pe Facebook. Acum, ea poate fi găsită cu numele de Brigitte Năstase.

Vedeta nu a vrut să revină la numele de fată. Ea a preferat să se întoarcă în trecut, iar asta le-a dat de gândit fanilor.

Motivul pentru care s-a despărțit de Florin Pastramă

În spațiul public s-a vorbit despre infidelitatea bărbatului. Florin Pastramă a fost acuzat că a înșelat-o pe Brigitte.

Fosta soție a lui Ilie Năstase nu a confirmat zvonurile. Focoasa brunetă susține că altceva a dus la ruptura dintre ea și Pastramă.

Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. De când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. (…)

Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. (…)

Am decis să merg mai departe singură. … Nu-i genul care să înșele, dar s-au întâmplat alte lucruri, care m-au făcut să opresc tot. Florin nu mai are ce să caute în casa mea, în viața mea, niciunde. Florin nu mai există!”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru Antena Stars.

”Ilie a făcut-o în ascuns”

Brigitte a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu fostul tenisman Ilie Năstase, primul lider ATP din istorie.

Ce mi-a făcut fostul meu soț, Ilie Năstase, a făcut-o în ascuns, că m-a înșelat, dar să faci așa ceva ziua în amiaza mare, de atâtea ori și fără niciun regret… E cel mai urât lucru. Nu-i genul care să înșele, dar s-au întâmplat alte lucruri, care m-au făcut să opresc tot. Florin nu mai are ce să caute în casa mea, în viața mea, niciunde. Florin nu mai există!”, a mai spus Brigitte.