IREAL! David Miculescu s-a făcut de râs cu FC U Craiova. Atacantul arădenilor a ratat cu poarta goală, din cinci metri: „Eram convins că voi marca”. FOTO

Robert Zanfir / 01.05.2022, 21:41
IREAL! David Miculescu s-a făcut de râs cu FC U Craiova. Atacantul arădenilor a ratat cu poarta goală, din cinci metri: „Eram convins că voi marca”. FOTO

David Miculescu (20 de ani) a oferit una dintre ratările campionatului în eșecul celor de la UTA, 0-1, cu FC U Craiova. Partida a contat pentru runda a 7-a din play-out.

FC U Craiova și UTA erau vecine de clasament înaintea meciului direct din Bănie. Partida a avut de toate, de la accidentări, la greșeli uriașe de arbitraj. Golul victoriei a venit din piciorul lui Kovacic, care a profitat de eroarea gravă a arbitrului Sorin Costreie.

Ratarea campionatului? David Miculescu s-a făcut de râs cu FC U Craiova

Imediat după ce FC U Craiova a deschis scorul, oaspeții au fost aproape de egalare. În minutul 60, Karolis Laukzemis a făcut ce a vrut cu jucătorii gazdelor, i-a pasat lui Otele, care a centrat ideal pentru David Miculescu.

Vedeta arădenilor a ratat însă incredibil. Mingea i-a venit ideal, dar atacantul a expediat balonul mult peste poarta goală, din cinci metri.

„Am avut foarte multe ocazii, am avut și eu, eram sută la sută că voi înscrie, am pus latul și am lovit-o cu apărătoarea. Eram sigur că voi înscrie și, când am pus latul, mi-a sărit fix în față, fix în apărătoare.

Suntem dezamăgiți, dar am pierdut. Sperăm să ne facem suporterii fericiți la meciul cu Mioveni. Suntem concentrați, nu pot să am o explicație, suntem profesioniști”, a spus David Miculescu la finalul partidei.

David Miculescu, dorit de Gigi Becali și în America

David Miculescu are 8 goluri în cele 36 de meciuri din acest sezon. Toate reușitele au venit în sezonul regular. Atacantul de 20 de ani este una dintre țintele mai vechi ale lui Gigi Becali. Recent a refuzat o ofertă din MLS.

„În primul rând, nu știu prețul transferului. În al doilea rând, nu sunt convins că plecarea în campionatul american e cea mai bună opțiune. Un singur lucru ne-ar mulțumi: banii. În rest, nimic. Eu aș vrea să-l văd pe David jucând în Europa.

Aș avea o mulțumire sufletească. Nu ne grăbim nicăieri, nu exclud varianta să rămână la UTA. El, în România, nu va juca, acum, decât pentru UTA, de asta să fiți siguri. Și încă ceva: David nu a discutat cu clubul, noi nu am bătut palma cu americanii”, a dezvăluit tatăl jucătorului.

FCU Craiova 1948 – UTA Arad 1-0! ECHIPELE DE START!

FCU CRAIOVA: Popa – Negru, Kovacic, Paramatti – Huyghebaert – Asamoah, Achim – Baeten, Bauza, Van Durmen – Compagno
REZERVE: Mogoşanu – Buşu, Pop, Albu, Marquet, Ondaan, Sidibe, Bălan, Alb
ANTRENOR: Nicolo Napoli

UTA ARAD: Fl. Iacob – Vukcevic, Benga, Medimorec, Șliakov – Vorobjovas, Batha, Ubbink – Miculescu, Laukzemis, Otele
REZERVE: Balauru – Patlagică, Dima, Isac, Baravykas, Dangubic, Hrezdac, F. Matei
ANTRENOR: Ionuț Badea

Stadion de Fotbal pentru municipiul Craiova
Arbitru: Costreie Sorin (Buftea) / A1: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ), A2: Bobe Ionuţ Marius (Bucureşti)

Avem de suferit din cauza lor și nu a jucătorilor. S-a soldat cu galben pentru mine, cu nervi mulți. Se tot vorbește că sunt echipe care strică campionatul, Mediaș, Clinceni, dar haideți să ne uităm în alte părți. A fost viciere de rezultat. A fost 1-0 în urma unei lovituri inexistente. Am fost foarte aproape de o seară neagră,
Dragoș Balauru, portar UTA