Ireal! Un român a pariat că dă gol Panțîru și s-a umplut de bani! O cotă nebună și un câștig pe măsură!

Olteanu Ștefan 19.04.2021, 08:57
Ireal! Un român a pariat că dă gol Panțîru și s-a umplut de bani! O cotă nebună și un câștig pe măsură!

Ionuț Panțîru a înscris golul victoriei pentru FCSB, în prima rundă a play-off-ului din Liga I. Trimis pe teren în repriza secundă, Panțiru a reușit să aducă echipei sale 3 puncte uriașe și în același timp i-a făcut seara mai bună unui parior român.

Un român a pariat că dă gol Panțîru și s-a umplut de bani! O cotă nebună și un câștig pe măsură!

FCSB s-a impus în prima rundă din play-off-ul Ligii I, mulțumită golurilor marcate de Octavian Popescu (66′) și Ionuț Panțiru (70′). Roș-albaștrii s-au văzut conduși pe teren propriu, după ce Askovski a deschis scorul în minutul 38. În repriza secundă, Octavian Popescu a restabilit egalitatea cu un șut superb din afara careului, iar ulterior nou-intratul Panțîru a dat lovitura de grație. Fundașul stânga a profitat de o gafă uriașă a portarului Pap, a recuperat mingea în careul advers și a marcat golul victoriei pentru FCSB.
A fost primul gol al lui Ionuț Panțiru din acest sezon și al doilea reușit în tricoul lui FCSB.

Cotă 100 și un câștig de 10.000 de lei

Un parior român a avut inspirația ieșită din comun de a paria că Ionuț Panțiru va înscrie. Și nu orice gol, ci fix a treia reușită a partidei, lucru care s-a și întâmplat.
Interesant este faptul că intrarea în teren a lui Panțîru a fost una forțată de accidentarea lui Moruțan. Mijlocașul a simțit dureri la spate și nu a mai putut continua. Pe bancă se mai afla și Vukusic, care este însă în dizgrația patronului, iar pe teren a fost trimis Panțîru.
Pariorul respectiv a mizat 100 de lei pe faptul că Panțiru va da golul 3 al partidei, pronostic care a avut o cotă de 100. În concluzie, norocosului câștigător i-a intrat în cont suma de 10.000 de lei după golul fundașului de 25 de ani.
Câștigul a fost făcut public pe rețelele de socializare.

Un parior a dat lovitura cu golul marcat de Ionuț Panțîru
Un parior a dat lovitura cu golul marcat de Ionuț Panțîru

Din pariul lui Gigi Becali, Ionuț Panțîru a ajuns doar rezervă la FCSB

Panțîru a fost transferat de FCSB în 2019, când Poli Iași a încasat în schimbul său 200.000 de euro. Fundașul a fost primit cu mult entuziasm la FCSB și Becali se grăbea să îl anunțe drept un pariu câștigător:

Panțîru este pariul meu. E cel mai bun fundaș stânga din Europa. O sa vedeți voi, peste un an de zile o să plece pe 20 de milioane de euro, ca fundaș stânga. Vedem peste un an daca mă pricep la fotbal sau nu”, spunea Gigi Becali, în noiembrie 2019.

După ce a început ca titular în flancul stâng acest sezon, Panțîru a fost scos de finanțatorul FCSB din primul „unsprezece”, din cauza evoluțiilor sub așteptări. În locul său a fost transferat muntenegreanul Risto Radunovic care a devenit încă de la primul meci titularul lui Toni Petrea. În acest context, Panțîru a pierdut echipa din luna decembrie a anului trecut. În 2021, duelul cu Botoșani a fost doar al șaselea pe care Panțîru l-a jucat în Liga I.
25 de meciuri are Panțîru în acest sezon la FCSB, în care a marcat un gol și a oferit 3 pase decisive. Fundașul este cotat de Transfermarkt la 700.000 de euro. Până în 2024 mai are Panțîru contract cu formația roș-albastră.

Urmăriți Playsport.ro și pe