Ironii ale lui Basarab Panduru după victoria FCSB din Conference League: „O să joci cu Viking. Ăia te bat doar dacă îl aduc pe Ragnar”

Ștefănescu Dragoș / 04.08.2022, 10:56
Ironii ale lui Basarab Panduru după victoria FCSB din Conference League: „O să joci cu Viking. Ăia te bat doar dacă îl aduc pe Ragnar”

Miercuri seară, FCSB a câștigat cu 1-0 pe terenul celor de la Dunajska Streda în turul trei preliminar Conference League. Această victorie nu l-a impresionat prea mult pe Basarab Panduru. Fostul internațional a făcut câteva comentarii ironice pe seama posibilei adversare a FCSB-ului în play-off-ul competiției.

Basarab Panduru, ironii după victoria obținută de FCSB în fața celor de la Dunajska Streda

Miercuri seară FCSB a înfruntat în deplasare formația Dunajska Streda în prima manșă a turului trei preliminar Conference League. Roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 1-0 după golul marcat de Joonas Tamm în minutul 69. În urma acestui succes, FCSB a luat o opțiune serioasă pentru calificare. Dacă vor trece de cei de la Dunajska Streda, roș-albaștrii au șanse mari să înfrunte formația Viking în play-off-ul competiției.

Basarab Panduru nu a fost impresionat de succesul obținut de FCSB în Slovacia și a criticat tactica lui Dică de a-i folosi pe Miculescu și Rusu ca titulari. Mai mult, fostul internațional a făcut câteva ironii pe seama posibilei adversare a roș-albaștrilor în play-off-ul Conference League.

Eu nu mă aşteptam ca Rusu să joace în primul 11. Am înţeles cu Miculescu, dar să vină doi jucători care nu au nicio experienţă. Să îi bagi într-un meci foarte important mi se părea mie. Mai ales că ştiai deja şi tragerea la sorţi.

Ştiai cu cine joci. Dacă picai cu Nice era altceva, dar joci cu Viking aia. Ei te pot bate doar dacă îl aduc pe Ragnar înapoi. Altfel, nu au cum să te bată ăia. Îl scot pe Ragnar de undeva şi poate, poate. Nu ştiu.

Erau cei mai slabi din cele 5 meciuri. Dar nu ştiu dacă ei vor trece. Cred că ai riscat cu Rusu titular”, a spus Basarab Panduru, la OrangeSport.

Nicolae Dică a anunțat noi transferuri la FCSB

După victoria cu Dunajska Streda, Nicolae Dică a anunțat că FCSB va face mai multe transferuri în următoarea perioadă. Tehnicianul a dezvăluit că a discutat deja cu Mihai Stoica și Gigi Becali despre mutările ce urmează să fie făcute. Totodată, Dică a avut cuvinte de apreciere pentru Miculescu și Rusu, cei doi jucători sosiți de câteva zile la FCSB. Tehnicianul a fost mulțumit de evoluția lor în partida din Slovacia.

Au venit până acum Miculescu și Rusu, sunt mulțumit de ce au arătat în această seară, mă așteptam să nu joace 90 de minute, mă bucur că au încercat să facă ceea ce le-am zis. Am încredere că ne vor ajuta în continuare.

Dar mai am nevoie de jucători, am discutat deja cu patronul, cu MM și vom încerca să mai aducem fotbaliști”, a declarat Nicolae Dică.