Ironizat de Mihai Stoica, jucătorul a fost evaluat de patron la 5 milioane de euro. „Am vorbit cu Vasile Dîncu”

Robert Zanfir / 07.01.2022, 16:39
Ironizat de Mihai Stoica, jucătorul a fost evaluat de patron la 5 milioane de euro. „Am vorbit cu Vasile Dîncu”

Zvonko Milojkovic a dezvăluit o discuție pe care a avut-o cu patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, dar și cu Vasle Dîncu, actualul Ministrul al Apărării.

Claudiu Petrila (21 de ani) este unul dintre cei mai curtați tineri jucători din Liga 1. Mijlocașul celor de la CFR Cluj și-a anunțat intenția de a prinde un transfer în străinătate. Pretențiile jucătorului au provocat ironiile lui Mihai Stoica, care l-a comparat cu Octavian Popescu.

Ironizat de Mihai Stoica, jucătorul a fost evaluat de patron la 5 milioane de euro. „Am vorbit cu Vasile Dîncu”

Zvonko Milojkovic, un agent sârb cu legături puternice în fotbalul românesc, a dezvăluit o discuție avută în vară. Atunci, CFR Cluj a pierdut cu Steaua Roșie Belgrad, meci în urma căruia soarta lui Marius Șumudică a fost decisă.

Milojkovic spune că Neluțu Varga și Vasile Dîncu, apropiat al campioanei României, i-au cerut să îi găsească o echipă lui Claudiu Petrila.

„Am vorbit cu Varga, patronul de la CFR, și cu Vasile Dîncu (n.r. – ministrul Apărării, un personaj apropiat de CFR Cluj). Au fost aici, la Belgrad, când au jucat cu Steaua Roșie.

Varga mi-a zis: «Dacă găsești vreun club interesat, îl putem vinde pe Petrila cu 5 milioane de euro!». Nu am cum!”, a spus Zvonko Milojkovic, conform Gsp.

Impresarul spune că nivelul fotbalului românesc este foarte jos. Milojkovic critică și mentalitatea și educație românilor.

„I-am zis lui Varga, de la CFR: «Bucură-te că ai pierdut cu 0-4! Așa îți dai seama că nu ai fotbaliști! Pe cine ai vândut tu în patru ani, de când ai clubul?». El vrea să construiască acum un centru de tineret, ar fi bine!

Fotbaliștii români sunt mulți perverși, trădători! Așa cum a fost Alexandru Crețu, care a fost jucătorul meu. S-a crezut șmecher și acum îi iese șmecheria prin piele! De ce crezi că Ibrahimovic, Pogba nu-și trădează agenții? E vorba despre caracter!”, a mai spus impresarul.

Claudiu Petrila, ironizat de Mihai Stoica

Mihai Stoica l-a ironizat pe Claudiu Petrila, pe care îl compară cu Octavian Popescu.

„Du-te, mă, cu Petrila! Ce să facă, mă, Petrila? Am auzit că a venit Lille să-l ia… Când l-oi vedea pe Petrila la Lille… Eu mă mai uit și la meciuri din campionatele astea și e greu. Cu tot respectul pentru Petrila, se compară vreodată cu Tavi Popescu? Hai să fim serioși”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

1.1 milioane de euro este cota de piață a lui Claudiu Petrila, potrivit Transfermarkt.
4 goluri în 14 meciuri a înscris Claudiu Petrila pentru CFR Cluj în actuala ediție a Ligii 1.
5 goluri în 25 de meciuri a marcat Claudiu Petrila pentru Sepsi Sfântu Gheorghe, în sezonul trecut al Ligii 1.

Am ajuns la un nivel bun și trebuie să cresc în continuare și în joc, și în atitudine, și în încredere. A fost un an bun pentru mine, atât la Sepsi, cât și la CFR Cluj.

Am jucat în UCL, UEL și Conference și consider că am făcut o treabă destul de bună.

Mi-aș dori, când mai plec, să nu revin, să ajung în altă țară și să joc la un nivel bun
Claudiu Petrila, pentru Digi Sport