Isaac Drogba, fiul lui Didier, dat dispărut de clubul la care evolua. Conducerea nu l-a mai văzut din ianuarie!

Dragos Stefanescu 01.04.2022, 12:04
Isaac Drogba, fiul lui Didier, dat dispărut de clubul la care evolua. Conducerea nu l-a mai văzut din ianuarie!

Isaac, fiul celebrului Didier Drogba, este în centrul atenției în această perioadă, dar nu datorită evoluțiilor sale de pe teren. Fotbalistul de 21 de ani a fost dat dispărut de clubul Academica Coimbra, la care este legitimat în prezent.

Isaac Drogba, dat dispărut!  Fiul marelui Didier Drogba nu s-a mai întors la Academica Coimbra

Fiul cel mare al celebrului Didier Drogba, Isaac (21 de ani), este în centrul unei controverse fără precedent. Tânărul atacant a dispărut din luna ianuarie de la Academica Coimbra, club la care este legitimat din vara anului 2021. Isaac ceruse permisiunea clubului să meargă în Franța pentru a-și susține examenele școlare.

Ne-am înțeles asupra unei date de revenire la club și el nu s-a prezentat. Nu știm nimic despre el și nu știm nici dacă va mai reveni vreodată”, a declarat Miguel Carvalho, antrenorul lui Isaac Drogba.

Înainte de a ajunge la Coimbra, Isaac Drogba a mai evoluat pentru echipa de juniori a lui Chelsea, la Guingamp B (liga a 4-a din Franța) și Caratese (liga a 4-a din Italia). Tânărul atacant nu a impresionat însă la niciuna dintre echipele pentru care a jucat până acum.

Presa din Franța anunță că Messi și Neymar vor juca de la vară în MLS

PSG a fost eliminată de Real Madrid din optimile Champions League. Acest insucces a produs nemulțumirea fanilor parizieni. Aceștia au început un adevărat război împotriva starurilor echipei. Cei mai contestați jucători sunt Neymar și Lionel Messi. Evoluțiile celor doi au fost mult sub așteptări în ultima perioadă, iar răbdarea suporterilor a luat sfârșit.

Coducătorii lui PSG sunt și ei într-o situație ingrată. După ce au investit sume amețitoare de bani în ultimii ani, clubul parizian nu a reușit performanțe deosebite la nivel european. Acest lucru pare să schimbe strategia viitoare a clubului de pe ”Parc de Princes”. Astfel, Messi și Neymar sunt foarte aproape de o despărțire de PSG chiar în această vară. Conform publicației L’Equipe, cei doi vor fi vânduți în MLS, prima ligă din Statele Unite. Se pare că echipa lui David Beckham, Inter Miami, are cele mai mari șanse să-i transfere pe Messi și Neymar.

Jurnaliștii francezi susțin că la PSG vor avea schimbări majore în această vară. Conducătorii parizienilor au și câteva ținte precise, iar printre jucătorii doriți se află Paul Pogba și Ousmane Dembele.

Lionel Messi a primit interzis la Barcelona. Joan Laporta i-a închis ușa starului argentinian

Lionel Messi traversează probabil cea mai neagră perioadă din cariera sa. Starul argentinian a avut evoluții modeste la PSG  încă de la început și pare că nu s-a adaptat deloc la viața din capitala Franței. În acest sezon a bifat 26 de meciuri pentru echipa pariziană. El a reușit să marcheze 7 goluri și a oferit 11 pase decisive. Eliminarea din optimile Champions League a aprins și mai mult spiritele pe ”Parc des Princes”. Nemulțumiți de randamentul lui Messi, fanii parizienilor l-au contestat vehement în ultima perioadă.

Pe fondul acestei situații tensionate, o plecare a lui Messi de la Paris în această vară este foarte plauzibilă. Cea mai vehiculată destinație pentru starul argentinian este Barcelona. Se pare însă că Messi nu mai este dorit pe ”Camp Nou”. Joan Laporta, președintele Barcelonei, a explicat că argentinianul nu face parte din planurile clubului, o revenire a acestuia fiind exclusă.

Nu am primit niciun mesaj de la Messi sau agenții săi cu privire la posibilitatea de a reveni la Barca. Realitatea este că nu luăm în considerare această posibilitate. Această înțelegere nu intră în planurile noastre”, a spus Laporta, potrivit Rac 1.

Urmăriți Playsport.ro și pe