Își pierde Dinamo „perla”? Ofertă generoasă din Polonia pentru unul dintre cei mai buni „câini”

Marian Cărăvan 27.01.2021, 17:20
Își pierde Dinamo „perla”? Ofertă generoasă din Polonia pentru unul dintre cei mai buni „câini”

Dinamo se confruntă cu mari probleme financiare. Toate tunurile sunt îndreptate spre actualul acționar majoritar, Pablo Cortacero. Spaniolul nu a dat niciun ban până acum, clubul fiind ținut în viață cu ajutorul inimoșilor suporteri din DDB. Cu toate acestea, nici ei nu pot face minuni. Unii jucători au plecat deja, iar pentru câțiva dintre cei rămași există oferte de transfer. Ofertă generoasă din Polonia pentru unul dintre cei mai buni „câini”. Își pierde Dinamo „perla”?

Își pierde Dinamo „perla”? Ofertă generoasă din Polonia

Cu toate eforturile fanilor de a o ține pe Dinamo în viață, nici aceștia nu pot face minuni. Mai ales dacă apar oferte tentante pentru jucătorii antrenați de Ionel Gane. Dinamo e pe cale să piardă unul dintre cei mai buni jucători, un produs al academiei din Ștefan cel Mare. Fundașul central Ricardo Grigore a intrat în vizorul polonezilor de la Lech Poznan și s-ar putea transfera acolo. Internaționalul de tineret crescut de Dinamo este pe lista celor de la Lech Poznan, care ar oferi 500.000 de euro, precizează ProSport.

În toată debandada de la Dinamo, nu se știe cine ar avea dreptul să le dea undă verde impresarilor lui Ricardo Grigore să negocieze din partea clubului din Ștefan cel Mare cu oficialii grupării poloneze. Prin urmare, negocierile au intrat în impas. Ricardo Grigore este monitorizat de Lech Poznan încă din septembrie. Oficialii echipei aflate pe locul 9 în campionatul Poloniei așteaptă o clarificare a situației de la Dinamo. Ricardo Grigore este un fundaș central de mare perspectivă, pe care Dinamo îl poate pierde. Ofertă generoasă din Polonia pentru unul dintre cei mai buni „câini”.

Il pierde Dinamo pe Ricardo Grigore? Oferta generoasa dinPolonia pentrui unul dintre cei mai buni „caini”
Il pierde Dinamo pe Ricardo Grigore? Oferta generoasa dinPolonia pentrui unul dintre cei mai buni „caini”

Ricardo Grigore, plătit de fani

Spre deosebire de unii dintre jucătorii lui Dinamo, Ricardo Grigore a primit salariul pe o lună din contract, din partea suporterilor. Nu toți jucătorii au avut parte de așa ceva.

Chiar dacă Dinamo trece printr-o criză financiară, Ricardo Grigore nu se gândește încă să abandoneze „corabia”. Chiar dacă e îndreptățit să o facă, având de primit mai multe salarii restante.

Eu sunt mai norocos, am primit un salariu de la suporteri acum două-trei zile, salariul de pe septembrie. Vinerea viitoare voi face trei luni fără să fiu plătit.

Alții vor face patru-cinci luni. Va fi foarte dificilă situația, nu știu cât mai pot minți acești spanioli”, spunea Ricardo Grigore, în primele zile ale anului 2021, într-o intervenție la Digi Sport.

Născut la data de 7 aprilie 1999, Ricardo Grigore are o cotă de piață de 450.000 de euro. Are contract cu Dinamo până pe 30 iunie 2024, dar ar putea pleca la Lech Poznan. Ofertă generoasă din Polonia pentru unul dintre cei mai buni „câini”.

Urmăriți Playsport.ro și pe