Isterie globală după ce Elon Musk a anunțat că o preia pe Manchester United

Ștefănescu Dragoș 17.08.2022, 12:14
Isterie globală după ce Elon Musk a anunțat că o preia pe Manchester United

Elon Musk a anuțat pe rețelele de socializare că intenționează să cumpere clubul Manchester United. Vestea a produs isterie în rândul fanilor echipei. Ulterior, miliardarul a revenit asupra anunțului său și a explicat că totul a fost doar o glumă.

Elon Musk a produs isterie mondială. Miliardarul a anunțat că vrea să cumpere Manchester United

Elon Musk este unul dintre cei mai bogați oameni din lume, el având o avere estimată la 265,7 miliarde de dolari.

De-a lungul timpului, Elon Musk și-a obișnuit fanii cu mesajele sale controversate de pe rețelele de socializare. Miliardarul a produs însă o adevărată isterie după ce a anunțat că vrea să cumpere clubul Manchester United.

De asemenea, cumpăr Manchester United, cu plăcere”, a scris Elon Musk.

La scurt timp însă Musk a revenit cu un alt mesaj în care a anunțat că totul a fost doar o glumă, el neintenționând să cumpere niciun club sportiv.

Nu, este o glumă de cursă lungă pe Twitter. Nu cumpăr nicio echipă de sport”, a fost mesajul lui Elon Musk.

Manchester United, pe ultimulloc în Premier League. ”Diavolii” au un start de sezon de coșmar

Manchester United are un start dezastruos în noul sezon din Premier League. În prima etapă, ”diavolii” au pierdut pe teren propriu în fața celor de la Brighton, scor 1-2. Nici în runda a doua United nu și-a revenit. Elevii lui Erik ten Hag au suferit o înfrângere umilitoare pe terenul lui Brentford, scor 0-4. În urma acestor eșecuri, Man United ocupă ultimul loc în campionat, situație inexistentă în ultimii 30 de ani. Mai exact, ultima dată când United s-a aflat pe ultimul loc în Premier League a fost pe 21 august 1992.

Pedepse dure pentru starurile lui Manchester United. Erik ten Hag vrea noi transferuri pe Old Trafford

Eșecul usturător cu Brentford a produs mânia lui Erik ten Hag. Tehnicianul olandez și-a chemat elevii la antrenament duminică, zi liberă în mod normal. Mai mult, el i-a trimis pe jucători să alerge nu mai puțin de 13,7 kilometri. Toate acestea la o temperatură de peste 30 de grade Celsius. Dintre jucătorii pedepsiți nu a lipsit nici Cristiano Ronaldo, cel care este bănuit ca fiind motivul tensiunilor din vestiarul lui United.

Rezultatele dezastruoase din startul noului sezon din Premier League l-au făcut pe Erik ten Hag să ceară mai multe transferuri cât mai urgent.

Potrivit Daily Mail, olandezul vrea neapărat un mijlocaș defensiv și un atacant. United se află deja în negocieri pentru transferul lui Adrien Rabiot de la Juventus. Dacă francezul va ajunge pe Old Trafford, problema mijlocașului defensiv ar fi rezolvată. Pentru postul de atacant, United are în vizor mai mulți fotbaliști. Sasha Kalajdzici (VfB Stuttgart), Cody Gakpo (Eindhoven), Alvaro Morata (Atletico) și Mauro Icardi (PSG) sunt variantele pe care englezii le iau în calcul. În plus, United nu a renunțat nici la transferul lui Frenkie de Jong și așteaptă în continuare un răspuns din partea Barcelonei.