Iubire pătimașă între Bănel Nicoliță și o tânără plină de bani. Fostul fotbalist de la FCSB a recunoscut aventura

Giosanu Catinca / 22.05.2022, 11:04
Iubire pătimașă între Bănel Nicoliță și o tânără plină de bani. Fostul fotbalist de la FCSB a recunoscut aventura

Bănel Nicoliță a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că s-a iubit cu o vedetă de top. Femeia provine dintr-o altă țară și este plină de bani. Interesant este că ea a făcut primul pas.

Bănel Nicoliță impresionează cu fizicul său

Bănel Nicoliță este unul dintre cei mai modești sportivi din România. Pe finalul carierei, el a refuzat mai multe oferte importante pentru a-și îndeplini visul de a ajuta echipa din orașul natal să ajungă o forță a României.

Fostul internațional a investit o sumă destul de mare de bani la CS Făurei. Această mișcare i-a creat probleme în familie, dar el nu a reununțat la visul său, pentru că fotbalul i-a dat totul, după cum chiar el a precizat, iar acum vrea să se revanșeze într-un fel.

Fostul mijlocaș de la Steaua nu a avut succes doar pe terenul de fotbal, ci și la femei. Chiar dacă acum e divorțat, ”Jardel” își amintește cu drag de o fostă iubită a lui.

„Mare sărut ce i-a dat. Era milionară”

Bănel Nicoliță a jucat în cariera sa la echipele Dacia Unirea Brăila, FCSB, Poli AEK Timișoara, Saint Etienne, Nantes (ambele din Franța), Viitorul, ASA Târgu Mureș, Aris Limassol (Cipru) și CS Făurei.

Pe vremea când era legitimat la AS St. Etienne, echipă care l-a cumpărat de la Steaua în 2011, Bănel s-a iubit cu o tânără plină de bani.

Fostul mijlocaș a fost dat de gol de către celebrul vlogger Adrian Voicu.

Am ajuns la Bănel în Franța. Era anul 2011. La un moment dat, bate cineva la ușă. Bănel era pe sus prin cameră. Deschid ușa și văd o algeriancă. Vă dau cuvântul de onoare, era o algeriancă, cred că între primele 10 cele mai frumoase femei pe care le-am văzut în viață. I-am zis că a greșit camera și mă întreabă dacă Bănel e acasă. M-am gândit că sunt prieteni. Femeia era mare vedetă locală, avea ditamai Porsche-ul în vremea aia! Vine Bănel, direct, mare sărut în fața mea! Atunci mi-am dat seama că trebuie să fac ceva în viață!”, a spus Adrian Voicu, despre fostul fotbalist de la FCSB și Saint-Etienne, într-un material publicat pe YouTube.

”Nu am agățat-o, am fost agățat”

Pus în fața faptului împlinit, Bănel Nicoliță a recunoscut totul. Nu el a cucerit-o pe frumoasa algeriancă, a fost tocmai invers.

Talentul meu… Tu crezi că eu sunt urât? Nu am agățat-o, am fost agățat atunci! Fiind fotbalist bun, am mers într-un club și am cunoscut-o acolo. Era milionară! Am jucat la cel mai bun nivel în Franța. Mi-au spart casa în Franța de 4 ori într-o săptămână. Mi-au luat tot.”, a mărturisit fostul mijlocaș, în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță.