Amantele miliardarului Ion Țiriac l-au dat de gol. Ce slăbiciuni are fostul mare jucător de tenis

Giosanu Catinca / 31.08.2021, 16:42
Amantele miliardarului Ion Țiriac l-au dat de gol. Ce slăbiciuni are fostul mare jucător de tenis

Adriana Ikim, fosta iubită a lui Ion Ţiriac, a făcut dezvăluiri incendiare despre omul de afaceri. Fostul fotomodel a explicat ce slăbiciuni are magnatul născut în Brașov.

Despre fostul mare jucător de tenis se știe că îi plac femeile tinere, frumoase și deștepte. Însă el este foarte discret atunci când vine vorba despre viața personală. Reputaţia de Don Juan a lui Ion Ţiriac a fost confirmată acum de către un fost manechin de succes din România.

Devăluiri incendiare despre magnatul român

Adriana Ikim, fost manechin celebru în România şi totodată fosta iubită a lui Ion Ţiriac, și-a așternut viața într-o carte, făcând dezvăluiri impresionante despre culisele carierei de model. Cartea cu pricina se intitulează “Manechin în două lumi”. Adriana i-a dedicat mai bine de o sută de pagini miliardarului Ion Ţiriac, bărbatul alături de care a trăit o poveste de dragoste nu prea frumoasă. Blondina nu l-a numit pe prietenul lui Ilie Năstase în lucrarea ei, dar a menționat că despre el este vorba.

Personajul despre care am scris e Ion Ţiriac. Ne-am cunoscut imediat după 1995 şi atunci a început totul.”, a mărturisit fostul model pentru cotidianul Naţional, adăugând că relaţia avută cu fostul tenismen a fost una destul de dificilă.

Ion Țiriac, prin ochii Adrianei: ”Un om care are o mentalitate ţărănească”

Adriana l-a cunoscut pe Ion Țiriac pe vremea când miliardarul avea 50 de ani, iar ea de 40. Zece ani îi despărțeau pe cei doi, însă asta nu a reprezentat o problemă pentru omul influent de afaceri. Cunoscutul miliardar era foarte pasional cu fostul manechin. Și totuși, aceasta a spus că el nu știa să iubească, ci trăia doar momentul.

El e un om rece, un om care nu ştie să iubească, un om care are o mentalitate ţărănească. Femeia trebuie să stea unde o pui şi să aştepte. Asta e părerea lui despre femeie: să-ţi facă de mâncare, eventual, să-ţi facă şi un masaj.”, a mai spus fostul manechin.

În ciuda tuturor, fosta iubită a miliardarului a apreciat la Ţiriac faptul că trăia cu pasiune fiecare clipă din viaţă.

Deci nu reuşeşti să te dezbraci singură? glumi el. Am rămas inertă. M-a dezbrăcat pe întuneric, mângâindu-mi trupul cu mâinile lui mari, transmiţându-mi o căldură care-mi anihila şi tristeţea şi logica. M-a tras după el într-o pasiune plină de voluptate şi de forţă, a făcut dragoste cu mine de parcă numai pentru asta trăise până atunci şi «mâine» nu mai exista.”, se arată într-un pasaj din cartea Adrianei în care femeia aminteşte despre o întâlnire intimă dintre ea și Țiriac.

”Eu l-am iubit, el pe mine nu”

Fostul manechin a explicat că a fost îndrăgostită de el, însă fostul jucător de tenis nu suportă să aibă o femeie lângă el.

Relaţia noastră a fost între avioane, în Europa, ne vedeam la Paris, la Monte Carlo. (…) Mi-a dat nişte bilete pentru concursul de tenis, dar a făcut tâmpenia să-mi zică să merg la secretară să le iau…

Mă duc la secretară şi în timpul ăla apare o domnişoară. Şi am întrebat cine e domnişoara şi mi se spune: iubita şefului. Era vorba de Sofie, iubita lui de origine egipteană. N-a ştiut niciodată de ce am plecat eu aşa.”, a mai scris Adriana Ikim.