Iubita lui Ion Țiriac a murit în chinuri și sărăcie! Dezvăluiri despre una dintre cele mai discrete prezențe feminine din viața miliardarului

Moldoveanu Camelia / 22.06.2022, 07:04
Iubita lui Ion Țiriac a murit în chinuri și sărăcie! Dezvăluiri despre una dintre cele mai discrete prezențe feminine din viața miliardarului

Ion Țiriac s-a iubit de-a lungul anilor cu nenumărate femei celebre și de succes. Din păcate, dintre marile iubiri ale miliardarului român s-a stins din viață în chin și sărăcie. Aceasta a fost triplă campioană mondială, dar medaliile nu i-au asigurat și o pensie decentă.

Victorița Dumitrescu, fosta iubită a lui Ion Țiriac, s-a stins din viață în sărăcie și măcinată de boli

Fostul jucător de tenis a fost căsătorit o singură dată, iar mariajul său a durat doar doi ani. Între 1963 și 1965, soția lui Țiriac a fost Erika Braedt, o fostă handbalistă la Știința București. La acea vreme cei doi erau colegi de facultate, iar nunta a avut loc înaintea Jocurilor Olimpice de la Innsbruck, între două turnee de tenis. După Erika, miliardarul a fost împreună tot cu o handbalistă, fosta mare campioană mondială, Victoriţa Dumitrescu, decedată în 2009.

Victoriţa Dumitrescu avea 29 de ani, iar Ion Țiriac 26 pe vremea când au avut o relație de iubire. Era anul 1965, la trei ani distanță după ce jucătoarea de handbal a câștigat pentru a treia oară medalia de aur la Campionatul Mondial, alături de echipa României (1956, 1960, 1962).

Fosta iubită a lui Ion Țiriac s-a stins din viață pe 22 decembrie 2009, după ce ani de zile a suferit de diabet, hipertensiune arterială și coxartroză. Victorița Dumitrescu a fost decorată în iunie 2009 cu Ordinul „Meritul Sportiv” Clasa I, însă această distincție a venit, probabil, mult prea târziu. Recunoștința din partea statului nu a fost și una materială, sportiva murind în sărăcie:

Este imposibil! Cum poți trăi în asemenea condiții? Cât să mai trăiesc în mizerie?!Am obosit să mă rog de ceilalți să-mi dea ceea ce mi se cuvine.”, declara Victoriţa Dumitrescu pentru revistavip.net.

Fosta iubită a lui Ion Țiriac primea o pensie de 2.600 de lei, bani în urma activității de antrenor. Fiind grav bolnavă, toți banii se duceau pe medicamente, iar tripla campioană mondială era nevoită să se împrumute în fiecare lună de la vecini.

Miliardarul român este un om rece în relații

Adriana Ichim, femeia cu care Ion Țiriac s-a iubit la începutul anilor 1990, a oferit detalii despre relația pe care a avut-o cu miliardarul român.

Fostul model îl descrie pe fostul jucător de tenis ca fiind un om fără sentimente:

Despre „el“. Este un „el“. Nu despre domnul Ion Ţiriac. Eu l-am numit „el“, pentru că din punctul meu de vedere nu merită mai mult.

Din perspectiva poveştii de dragoste este un „el“ pe care l-am visat, dar n-are nicio legătură cu iubitul pe care l-am avut. El nu ştie să iubească. Capacitatea bărbaţilor de-a iubi e oricum foarte mică. Dar la el e şi mai mică decât în mod normal.”, a spus Adriana Ichim, pentru okmagazine.ro.