Iubita unui mare fotbalist, bătută măr de partenerul său: „A venit și mi-a dat un cap în gură fără niciun motiv”

Olteanu Ștefan 10.08.2022, 16:00
Iubita unui mare fotbalist, bătută măr de partenerul său: „A venit și mi-a dat un cap în gură fără niciun motiv”

Kate Greville (38 de ani), iubita fostului mare fotbalist Ryan Giggs (48), a fost bătută măr de partenerul său. Totul s-a întâmplat în 2020, când între cei doi a avut loc o ceartă și legendarul mijlocaș al lui Manchester United a fost arestat de poliție.

Bătută măr de Ryan Giggs, Kate Greville a ajuns în fața judecătorilor. Ce i-a făcut fostul mare fotbalist

Miercuri, 8 august, Kate Greville, iubita fostului mare fotbalist Ryan Giggs, s-a prezentat la tribunal pentru procesul în care susține că a fost bătută măr de partenerul său.

Totul s-a întâmplat în 2020, când între Giggs și Greville a avut loc o ceartă monstru. În cele din urmă, sora femeii a sunat la poliție și Giggs a sfârșit în catușele polițiștilor.

Legendarul mijlocaș al lui Manchester United și fostul antrenor al Țării Galilor a fost acuzat de violență domestică și trimis în judecată, motiv pentru care în vara acestui an și-a pierdut și funcția de selecționer.

Revenind la scandalul din 2020, Kate Greville a avut ocazia să le descrie judecătorilor momentele de coșmar prin care a trecut. Cu lacrimi în ochi, aceasta a spus că a fost lovită cu brutalitate de Giggs:

„A apărut din senin și mi-a dat un cap în față. Eram șocată. Am căzut pe spate, buza mi s-a umflat instantaneu. Am pus mâinile la gură și am simțit gust de sânge”, a transmis Kate Greville, potrivit The Sun.

De unde a pornit conflictul dintre cei doi

Tensiunile dintre Giggs și Greville au pornit de la presupusa infidelitate a fostului mijlocaș. Greville l-a bănuit pe Giggs că a înșelat-o în repetate rânduri și în cele din urmă a vrut să se mute separat, luându-și inclusiv un apartament. Din acest punct, relația dintre cei doi a luat-o pe un drum nedorit.

Tot sursa citată mai vorbește și de o altă agresiune, care s-a petrecut tot în 2020, mai exact la data de 1 noiembrie. Cei doi au ieșit în oraș cu mai mulți prieteni, iar Kate Greville a refuzat să îl mai indice pe Giggs ca fiind „iubitul” ei. Acesta din urmă a cedat nervos și ar fi aruncat cu un laptop în capul lui Kate.

„A spus că a terminat-o cu mine și că nu mai voia să facă nimic cu mine. Eu știam tot ce făcea el și aveam, pentru prima dată, dovada. Eram supărată atunci și am răbufnit”, și-a amintit Kate.

Revenind la seara în care Giggs a fost arestat de poliție, Kate Greville spune că fostul selecționer al Țării Galilor „era foarte beat și foarte nervos”.

Acesta a negat vehement faptul că ar fi înșelat-o, iar la un moment dat și-a pierdut din nou cumpătul. Văzând că lucrurile scapă de sub control, femeia și-a sunat sora pentru a veni cât mai rapid să o ajute.

„I-am spus: „Te rog, Ryan, lasă-mă, te rog”. Nu-l mai văzusem atât de nervos. M-a împins și am căzut pe spate cu el deasupra mea”, și-a mai amintit Kate.

Giggs a implorat-o să nu sune la poliție

În cele din urmă, cearta s-a mutat în bucătărie și acolo Greville a fost lovită cu capul în figură. Giggs a implorat-o să nu sune la poliție, însă sora ei făcuse deja acest lucru.

„M-a rănit de multe ori, dar de data asta a fost diferit. A fost cu intenție, a vrut în mod deliberat să o facă. El mi-a spus: „Vreau să te gândești la asta, Kate. Asta mă va ruina și te va ruina și pe tine. Gândește-te la meseria mea, la copiii mei, la cariera mea”. I-am spus: „Ei, bine, nu ar fi trebuit să o faci atunci””, a mai declarat Kate.

Ryan Giggs neagă toate acuzațiile care i se aduc, iar procesul va continua.

Ryan Giggs a evoluat întreaga carieră de seniori pentru Manchester United, în intervalul 1991 – 2014. El este unul dintre cei mai emblematici jucători din istoria clubului de pe Old Trafford.

Pe banca tehnică a Țării Galilor, Giggs s-a aflat din ianuarie 2018 și până în iunie 2022, când a fost demis din cauza procesului.