Iubitul nevestei lui Bănel Nicoliță trebuie să respecte un singur lucru. Fostul fotbalist al FCSB a dat cărțile pe față

Andrei Alexandra 15.01.2023, 08:15
Iubitul nevestei lui Bănel Nicoliță trebuie să respecte un singur lucru. Fostul fotbalist al FCSB a dat cărțile pe față

Într-un interviu pe care l-a acordat anul trecut, Bănel Nicoliță a fost pus în situația de a-l avertiza preventiv pe viitorul iubit al fostei sale neveste. Cel care a evoluat timp de peste 6 ani la FCSB a avut un mesaj clar și la obiect.

„Nu are voie să-mi atingă fetele nici cu un deget!”. Bănel Nicoliță, mesaj pentru viitorul iubit al fostei sale neveste

În scurt timp se vor împlini trei ani de zile de când Bănel Nicoliță și Cristina Pisică au divorțat, iar ex-mijlocașul FCSB încă nu se poate împăca în totalitate cu gândul că fosta sa nevastă ar putea avea un nou iubit.

Bănel și Cristina au împreună două fiice și au ambii grijă ca fetele să aibă parte de cea mai bună educație și susținere în viață. În acest context, se poate spune că inclusiv între Bănel și Cristina s-a păstrat o relație bună.

Fostul mijlocaș al echipei naționale susține că nu ar fi neapărat deranjat dacă fost sa soție și-a reface viața, respectiv dacă ar avea un nou iubit. Însă, în același timp, Bănel spune că nu ar accepta ca presupusul bărbat să își asume și rolul de tată al fiicelor sale. Vrea să fie cât se poate de clar că el este singurul deținător al acestui titlu.

În schimb, în momentul în care a fost întrebat dacă și-ar mai dori să aibă copii pe viitor, Bănel a răspuns și mai convins, cu un „Nu”.

„Am două fete și nu aș mai vrea (n.r – un copil), pentru ele în primul rând. Sunt cele mai cuminți, cele mai frumoase. Mergem în oraș, mergem mâncăm, ne plimbăm.(…)

Nu duc lipsa nimănui. Dacă fetele sunt la mama lor, sun eu și invers. Avem o comunicare bună.(…) Nu are voie nimeni să se atingă de copiii mei, indiferent de ce bărbat va fi în viața ei, n-are voie să se atingă nici cu un deget”, a declarat Bănel Nicoliță, citat de wowbiz.ro.

Familia e tot ce mai are! Prietenii l-au trădat

Cele două fiice sunt cel mai de preț lucru pentru Bănel Nicoliță. Relația cu Cristina nu a mai mers și implicit au ajuns să divorțeze, iar în prieteni fostul mijlocaș spune că nu mai are încredere.

Inclusiv cei care i-au fost colegi pe vremea când era fotbalist l-au trădat. Fără să ofere nume, Bănel a dezvăluit într-un alt interviu că în urmă cu mai mulți ani, când fiicele sale erau încă mici, un jucător îi cerea frecvent bani cu împrumut. Însă, după ce anii au trecut, Banel Nicoliță a fost uitat.

Bănel spune că toate aceste experiențe neplăcute l-au făcut să își piardă încrederea în oameni:

„Acum vreo câțiva ani era un jucător care venea la mine la geam și-i aruncam bani. Deși eu eram cu copilul pe picioare, la legănat. Lăsam copilul și-i aruncam bani. Asta înseamnă respect! Și după aia a uitat.

Ăștia sunt oamenii. Sunt foarte mulți. Mi-e egal cu zero. Mă interesează că am rămas cu un lucru, nu mai am încredere. Sunt prea dezamăgit, poate și eu am dezamăgit. Am fost prea rănit. Nu sunt perfect, nimeni nu-i perfect. Dacă luaţi ultimii ani, eu sunt omul care a dat la toată lumea.

Îmi cerea oricât, 5.000-10.000, eu îi dădeam. Azi dacă îi ceri cuiva, trebuie să lași pe mama și tata (n.r. garanţii). Astea sunt vremurile, dar a fost o lecție”, a mărturisit Nicoliţă, în podcastul Victory Extra Time, realizat de jurnalistul Marian Codirlă.

Hoții i-au spart casa lui Bănel Nicoliță în Franța. Nu o dată, de patru ori. „Erau români”.

Urmăriți Playsport.ro și pe