Iuliu Mureșan sare la gâtul lui Bîrsan. „Am fost foarte dezavantajați”

Moldoveanu Camelia / 21.01.2022, 22:53

Iuliu Mureșen nu s-a putut abține și l-a atacat pe arbitrul Marcel Bîrsan, după meciul pierdut de Dinamo cu 2-1 contra FC Argeș. Oficialul din „groapă” crede că echipa sa a fost dezavantajată de arbitru, lucru care s-a mai întâmplat în acest sezon.

Marcel Bîrsan, a dezavantajat Dinamo? Iuliu Mureșan îi sare la gât

Cosmin Matei a marcat pentru Dinamo golul care ar fi trebuit să ducă scorul la 1-1 contra FC Argeș.  Arbitrul Marcel Bîrstan a considerat că a avut loc un fault în atac și a anulat primul gol înscris de „câini” în prima confruntare a anului.

Iuliu Mureșan a analizat momentul în care Joao Miguel ar fi fost faultat și susține că decizia centralului a fost una complet eronată. Mai mult, oficialul clubului Dinamo consideră că echipa sa a fost dezavantajată în mai multe meciuri, nu doar de această dată.

Am avut un gol valabil. Am fost în multe meciuri dezavantajați, dar acum am fost foarte dezavantajați. Vreau să vă subliniez că în ciuda situației grele, a locului din clasament, eu am încredere în Flavius Stoican. Cred că o să facem puncte și o să ne rezolvăm probleme din clasament.  Am văzut mai multe reluări. Am primit mesaje de la foști fotbaliști, de la arbitri.

Am auzit ce au spus și fotbaliștii (n.r. de la Dinamo), ca nu e așa. Am primit și cartonaș galben în primele minute. Probabil că nu suntem iubiți. Am fost de mai multe ori dezavantajați clar.

Am venit cu ul lot de 16 jucători astăzi. Acest francez tânăr, Balthazar, a dus tot meciul . Gândiți-vă ca a venit din Liga a 3 a din Franța și a dus toată partida foarte bine. Asta trebuie să ne dea de gândit.”, a declarat Iuliu Mureșan după meciul pierdut de Dinamo cu FC Argeș.

Deian Sorescu nu este de neînlocuit

Deși a fost cel mai bun fotbalist al „câinilor” în acest sezon, Sorescu a fost dur contestat de fani în mai multe rânduri. Iar episodul de la Mioveni, când internaționalul lui Dinamo a fost dezbrăcat de tricoul de joc la finalul partidei, a anunțat în mod clar că fostul căpitan al echipei nu mai avea cum să continue în Ștefan cel Mare.

„Salvarea” sa a venit de la Rakow, locul 3 din Polonia în acest moment. A existat interes din partea mai multor echipe pentru Sorescu, însă aceasta a fost cea mai avantajoasă pentru club și jucător, dar și singura concretă.

Alexandru Răuță, fotbalistul lui Dinamo, consideră că echipa se poate descurca forte bine și fără Deian. Mai mult, el spune că s-au găsit deja fotbaliști care să-l înlocuiască.

Vă spun că am dominat meciul în totalitate. a fost și neșansă. Jocul ne dă speranță și suntem optimiști. Am văzut după faze și nu era nimic. Se făcea 1-1 și puteam întoarcem altfel scorul.

La galben nu comentez. La faze ca cea a lui Matei orice fază contează. Nu ne mai permitem să fim furați. Mister ne-a încurajat, să ne menținem pe aceeași linie. Nu contează cum jucăm, trebuie să adunăm puncte.

Deian ne-a ajutat foarte mult, dar niciun jucător nu este de neînlocuit, avem jucători care l-au înlocuit, el s-a dus la mai bine și sperăm ca la meciul cu FCSB să fim cât mai bine. Meciul cu FCSB e o încărcătură dublă.”, Alexandru Răuță la conferința de presă.