Jignirile care au făcut-o pe Simona Halep să refuze orice propunere. De ce nu merge marea campioană din România la emisiuni TV

Giosanu Catinca / 21.09.2022, 12:39
Jignirile care au făcut-o pe Simona Halep să refuze orice propunere. De ce nu merge marea campioană din România la emisiuni TV

Simona Halep refuză să onoreze invitațiile televizate în România. Dubla campioană de Grand Slam și-a justificat decizia într-o postare pe paginile de socializare. Jignirile care au făcut-o pe marea noastră campioană să refuze orice idee.

De ce nu merge Simona Halep la emisiuni TV

Simona Halep este una dintre cele mai bune jucătoare din generația ei. Marea campioană din România a reușit luna trecută să câștige cel de-al 24-lea turneu din carieră, la Toronto. Sportiva nu s-a descurcat la fel de bine la US Open, dar spune că mai are multe de arătat în sportul care a consacrat-o.

Jucătoarea de la malul mării a trecut printr-un divorț. Ulterior, și-a făcut o nouă operație estetică, după cea de micșorare a sânilor. De asemenea, s-a arătat interesată de microblading, procedura simplă de reconstrucție a sprâncenelor.

”Te fac să te simți prost”

Reprezentații mass-media au o mulțime de curiozități în ceea ce o privește pe faimoasa jucătoare de tenis, însă ea refuză să stea de vorbă cu presa. Sportiva născută la Constanța i-a avertizat pe jurnaliști, printr-o postare pe Instagram, că vrea să îi fie respectat dreptul la viața intimă.

Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect.”, a fost mesajul Simonei Halep.

Anunțul a fost făcut imediat după ce a semnat actele de divorț. Însă ea nu a onorat niciodată invitațiile la emisiunile televizate.

Reacția antrenorului Simonei Halep

Unul dintre antrenorii care s-au ocupat în trecut de Halep a recunoscut că nu a băgat de seamă că sportiva noastră nu a apărut la nicio emisiune tv.

Polarizarea care apare în rândul presei și al fanilor în momentele de insucces este „dăunătoare”, acele comentarii „te fac să te simți prost.”, a mărturisit Daniel Dobre.

Tehnicianul a mărturisit, ulterior, că el a renunțat de mult să mai citească articolele din media.

Da și n-o să mă duc niciodată.”, a spus la rândul ei campioana din Constanța.

Adevăratul motiv pentru care Simona Halep să participe la emisiunile tv

Românca a dezvăluit, într-un moment de sinceritate, ce anume a determinat-o să nu vrea să onoreze invitațiile oamenilor care activează în industria de media și divertisment.

Pentru că acești oameni jignesc persoana, nu comentează rezultatul.”, a mărturisit marea campioană din România.

Unul dintre cei care au criticat-o dur pe campioana de la Wimbledon şi Roland Garrros este Radu Banciu. Acesta i-a luat în colimator atât de fostul soț al Simonei, cât și pe fosta lideră WTA.

S-a dus așadar marea căsnicie. Nici nu îmi vine să cred că sunt așa de proști. Cum să te duci, mă, să te împaci în Grecia? Ce sunt astea, bă? Înnebunesc, mă! Cum e posibil așa ceva? Doi miliardari, bă! Cine i-a pus, bă? Mănușă ne vine subiectul ăsta. Toate nepotrivirile, toate… Bine, noi nu avem acces la toate culisele. Nu avem voie să vorbim.

Eu nu cred că s-au despărțit că se iubeau prea tare. Aveți impresia că de la atâtea giugiuleală au zis: «Simona, ne-au strepezit buzele de atâta amor. Hai să ne despărțim după un an?» Eu zic că nu e asta. Eu zic că e altceva totuși, până la urmă. Se mai întâmplă în cupluri, știu. Uite că la mine nu s-a întâmplat niciodată în cupluri, se întâmplă numai la voi. La ăștia care mă criticați pe mine. Mie nu mi s-a întâmplat niciodată în 25 de ani de mariaj. Zero fapte! Criticați-mă voi, dar la căsniciile voastre… Nu știu, n-aș băga mâna în buzunar.”, a declarat Radu Banciu, la Prima Sport.