Jocurile Olimpice, mai sărace! Unul dintre cei mai buni fotbaliști ai momentului a anunțat că nu merge la Tokyo!

Giosanu Catinca / 31.03.2021, 19:18
Jocurile Olimpice, mai sărace! Unul dintre cei mai buni fotbaliști ai momentului a anunțat că nu merge la Tokyo!

Federaţia Franceză de Fotbal a dezvăluit că unul dintre cei mai buni fotbaliști ai momentului nu va merge la Tokyo. Despre cine este vorba și care este motivul pentru care sportivul nu va lua partea la competiția din Japonia?

Jocurile Olimpice, mai sărace!

Jocurile Olimpice de la Tokyo trebuiau să aibă loc în 2020. Turneul a fost amânat cu un an ca urmare a apariției pandemiei de coronavirus. Competiția este programată pentru perioada 23 iulie – 8 august.

Aproximativ 4,5 milioane de bilete au fost vândute doritorilor din Japonia. Un alt milion este estimat că a fost vândut în străinătate. Înainte de amânarea de acum un an, organizatorii au spus că vor fi disponibile un total de 7,8 milioane de bilete pentru Jocurile de la Tokyo.

Unul dintre cei mai buni fotbaliști ai momentului a anunțat recent că nu merge la Tokyo. Sportivul le-a transmis oficialilor că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo din această vară. Internaționalul a luat această decizie din dorința de a-și căuta viitorul la nivel de club.

Kylian Mbappe nu va merge alături de naţionala Franţei la Jocurile Olimpice!
Kylian Mbappe nu va merge alături de naţionala Franţei la Jocurile Olimpice! / Sursa Foto: PSG Talk

Unul dintre cei mai buni fotbaliști ai momentului a anunțat că nu merge la Tokyo!

Kylian Mbappe, căci despre el este vorba, i-a luat prin surprindere pe reprezentanții Federaţiei Franceze de Fotbal în momentul în care a anunțat că nu merge la Tokyo.

Vestea vine la scurt timp după ce Marca a precizat faptul că Real Madrid a făcut din Kilyan Mbappe şi Erling Haaland principalele ţinte de transfer pentru perioada de transferuri din vară. PSG nu va renunţa atât de uşor la Mbappe, oferindu-i francezului un nou contract în valoare de 25 de milioane de euro, cu 4 milioane mai mult decât actuala înţelegere, francezii fiind pregătiţi să-l păstreze pe golgheterul lor.

Tânărul de 22 ani a vorbit la începutul acestei săptămâni  despre importanța luării unei decizii corecte:

Sunt în discuţii cu PSG. Am spus că mă voi gândi la ce voi face. Dacă voi alege să semnez un nou contract cu PSG, atunci va fi o înţelegere pe termen lung. Am spus întotdeauna că sunt fericit aici, fanii şi echipa m-au ajutat întotdeauna. Vreau să mă gândesc la ce vreau să fac în următorii ani, unde vreau să joc, iar acum reflectez la acest aspect. În curând va trebui să iau o decizie.”, a declarat starul francez, conform celor de la Telefoot.