Jucătorii lui Dinamo au fost băgați în ședință de către suporteri. Mircea Rednic a ieșit la înaintare. „Nea Mircea, n-avem treabă cu antrenorii, vrem să vorbim cu jucătorii!”

Bădulescu Silvian 17.12.2021, 08:10
Jucătorii lui Dinamo au fost băgați în ședință de către suporteri. Mircea Rednic a ieșit la înaintare. „Nea Mircea, n-avem treabă cu antrenorii, vrem să vorbim cu jucătorii!”

Dinamo București a pierdut o nouă partidă în deplasare. Aceștia au condus până în minutul 90+2 la Mioveni, dar au plecat cu coada între picioare. Supărați, suporterii au oprit autocarul echipei pe autostradă înspre București. Aceștia au avut o discuție cu jucătorii și staff-ul echipei, într-o benzinărie.

Ședință în toiul nopții, într-o benzinărie

Suporterii „câinilor” au încercat de două ori să oprească autovehiculul în care se duceau jucătorii și membrii staff-ului spre București. Într-una dintre situații, aceștia chiar ar fi bătut cu pumnii în autocarul echipei. Ei sunt extrem de supărați după ce Dinamo a ratat obținerea a cel puțin un punct, într-o astfel de manieră, la Mioveni.

După acest incident, Mircea Rednic a ieșit la înaintare și a transmis acestora să se întâlnească, împreună cu jucătorii, la o benzinărie din drum, pentru a discuta totul pe un ton normal. Aceștia au acceptat și s-a întâlnit într-o benzinărie MOL. Mircea Rednic a ieșit, din nou, la înaintare.

Nea Mircea, nu avem nimic cu dumneavoastră! N-avem treabă cu antrenorii, vrem să vorbim cu jucătorii!” au transmis aceștia.

„Puriul” le-a cerut suporterilor să încerce să dialogheze pe un ton civilizat, pentru a nu exista și alte probleme.

S-a mai ridicat și tonul, dar, în rest, s-a vorbit pe un ton cât de cât normal. Suporterii erau supărați fiindcă s-a dat cu piciorul, din nou, nu doar la o victorie, ci la un moment bun, când Dinamo ar fi putut lega două victorii la rând. Au fost reproșuri, dar toată echipa a coborât și a ascultat ceea ce le-au transmis suporterii”.

„Dacă acum nu poți să câștigi, atunci când poți câștiga?”

Giani Kiriță a vorbit despre situația de după această partidă. El este de părere că suporterii au dreptate să fie supărați, în contextul în care fac eforturi majore pentru a aduce bani la echipă.

Hai să vedem și noi, până la urma urmei. Dacă acum nu poți să câștigi, atunci când poți câștiga? Oamenii ăștia fac niște eforturi supranaturale. Știi care e situația? În momentul de față nici nu știi ce e mai bine. Nici nu știi cum să procedezi!

El consideră că astfel de situații au loc din frustrările care s-au tot adunat la echipă.

Credeți că nu au fost discuții civilizate. Sper să nu urmeze nimic mai grav decât atât. În sufletul lor este multă durere. Mai avem meciuri de jucat și trebuie să ne concentrăm pe ele. Sunt blocați, cu siguranță. Presiunea e foarte, foarte mare”, a declarat Giani Kiriță la Digi Sport.

„Dă-l jos, nu-l meriți!”

După fluierul de final al „centralului”, fotbaliștii, în special Deian Sorescu, au fost chemați să dea socoteală suporterilor veniți de la București în această deplasare. Fotbalistul adus de la Timișoara a fost luat la rost si dezbrăcat de către ultrașii „câinilor”. Trebuie menționat că suporterii care l-au dezbrăcat pe Deian sunt de la Peluza Sud și nu de la Peluza „Cătălin Hîldan”.

În urma acestui incident, Deian Sorescu a reacționat și a vorbit imediat după meci. El a declarat că înțelege supărarea suporterilor în ceea ce privește situația echipei.

M-au chemat să vorbim, mi-au tras de tricou și l-au dat jos. Le înțeleg frustrarea, vor ca Dinamo să fie sus, dar nu știu ce să mai spun. Îmi găsesc cu greu cuvintele”.

Imediat după, acesta a vorbit și despre situația sa la club.

Vreau să rămân la Dinamo, nu am muncit niciodată cu jumătăți de măsură. Am venit cu brațele deschise și așa voi rămâne până la final” a încheiat fotbalistul venit de la Timișoara.

Urmăriți Playsport.ro și pe