Jucătorul care a refuzat revenirea la Viitorul lui Gică Hagi pentru a juca la Chindia Târgoviște

Gabriel Peneș 05.03.2021, 21:27
Jucătorul care a refuzat revenirea la Viitorul lui Gică Hagi pentru a juca la Chindia Târgoviște

Se mai întâmplă și așa! Jucătorul care a refuzat revenirea la Viitorul lui Gică Hagi pentru a juca la Chindia Târgoviște. Un fundaș central de 24 de ani a preferat să rămână la echipa antrenată de Emil Săndoi.

Jucătorul care a refuzat revenirea la Viitorul lui Gică Hagi pentru a juca la Chindia Târgoviște

La începutul sezonului, nimeni n-ar fi bănuit întorsătura de situație. Jucătorul care a refuzat revenirea la Viitorul lui Gică Hagi pentru a juca la Chindia Târgoviște are 24 de ani. În vară a fost împrumutat de trupa constănțeană la cei din fosta Cetate de Scaun a Țării Românești. Paul Iacob, fundaș central, nu s-a gândit, poate, că mutarea va deveni una bună pentru el. Acum, însă, Chindia e doar la un pas de ultimul loc de calificare în play-off.

În acest timp, Viitorul condus de Mircea Rednic plutește în derivă dincolo de mijlocul clasamentului, cu șanse minime de a mai prinde primele 6 poziții.

Mi-am dorit să plec de acolo, pentru că antrenorul Ruben de la Barrera mi-a transmis că nu se bazează pe mine, indiferent ce aș face. Au mai fost oferte din Liga I, dar am ales Chindia, pentru că m-a dorit cel mai mult. M-am adaptat rapid la Târgoviște, am debutat după câteva zile împotriva lui Dinamo. Grupul este unit, a fost ușor să mă adaptez, atât eu, cât și colegii de la Viitorul”, a declarat Paul Iacob pentru Jurnalul de Dâmbovița.

Jucătorul care a refuzat revenirea la Viitorul lui Gică Hagi pentru a juca la Chindia Târgoviște
Jucătorul care a refuzat revenirea la Viitorul lui Gică Hagi pentru a juca la Chindia Târgoviște s-a pozat cu Supercupa României câștigată în 2019 de echipa constănțeană în fața celor de la CFR Cluj

A fost împrumutat de 5 ori în ultimii 6 ani

Iacob a devenit unul dintre jucătorii importanți ai trupei antrenate de Emil Săndoi. A marcat chiar golul victoriei în ultimul succes din campionat, 1-0 în fața Universității Craiova. Evoluțiile lui n-au trecut neobservate de cei de la Viitorul. Aceștia au dorit să-l aducă înapoi, în iarnă. Dar Iacob, al cărui împrumut expiră în vară, a refuzat.

Am vorbit cu cei de la Viitorul, m-au contactat, au avut nevoie de serviciile mele, dar am rămas la Chindia, pentru că aveam contract până în vară. Le-am transmis celor de acolo că mă voi întoarce în vară la ei, cu inima deschisă. Depinde de cei de la Viitorul dacă mai vor să mă lase la Chindia, eu mai am contract un an cu ei”, a mai spus fotbalistul Chindiei, conform sursei citate.

„Cred că bătălia pentru play-off se va decide în ultima etapă”

Paul Iacob a fost mai mereu împrumutat de Viitorul în ultimii 5 ani. A trecut, astfel, pe la Gaz Metan, FC Brașov, ASA Tg Mureș, Dunărea Călărași. Acum, la Chindia, se pare că a găsit climatul adecvat și omul potrivit pentru a da ce e mai bun din el. Oricum, fundașul de 24 de ani crede că bătălia pentru play-off se va duce până în ultima etapă a sezonului regulat.

Dacă reușim să facem meciuri bune, credem că se poate obține și calificarea în play-off, dar nu acesta este obiectivul nostru. Obiectivul este salvarea de la retrogradare și cred că față de locul 14 obținut sezonul trecut, ar fi un progres să ne salvăm în acest an. Toate echipele care sunt în zona pozițiilor 5-6, începând de la Botoșani și terminând cu Viitorul, au șanse. Cred că bătălia pentru play-off se va decide în ultima etapă”, a mai adăugat Paul Iacob.