Junior Morais crede în Gigi Becali. Ce spune despre conflictul dintre patron și Edi Iordănescu

Bădulescu Silvian / 21.10.2021, 16:45
Junior Morais crede în Gigi Becali. Ce spune despre conflictul dintre patron și Edi Iordănescu

Junior Morais, fostul jucător al FCSB-ului, actual component al echipei Rapid și-a spus părerea despre așa-zisul conflict dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu. Situația dintre cei doi pare a fi din ce în ce mai dificilă în ultimele zile.

Rămane FCSB fără antrenor?

Fost jucător roș-albastru în perioada 2017-2019, fundașul stânga brazilian consideră că Edi Iordănescu va duce la bun final contractul cu echipa din Berceni. Acest lucru pare greu de crezut, considerând faptul că Gigi Becali a început să dea noi ordine, după o perioadă foarte scurtă de colaborare cu Edi (aproximativ două luni).

Așa e nea Gigi, bagă bani, trăiește fotbalul. Vrea ca echipa lui să joace fotbal frumos, să bată 4-0, 5-0, dar bagă bani și a făcut o bază frumoasă. Toată lumea îl știe pe Gigi, dar cred că face treabă bună Edi Iordănescu acolo” a declarat fundașul Rapidului, pentru Antena Sport.

Fostul internațional Dănuț Lupu și-a exprimat și el părerea despre situația delicată de la echipă. El e de părere că șansele FCSB-ului la titlu ar fi egale cu zero, în cazul în care Edi Iordănescu pleacă de la echipă.

Eu cred că dacă se bagă Gigi, Edi nu va rezista. Nu că nu va rezista Edi, nu va mai sta” a spus fostul mijlocaș al lui Dinamo sau Rapid.

Ce i-a transmis Edi Iordănescu patronului

În acest moment, tehnicianul echipei se află în izolare. Acesta, cu o bună parte a staff-ului său, au fost depistat cu COVID-19. El a transmis un mesaj prin intermediul paginii personale de Facebook.

Am crezut că am liniște în izolare, m-am înșelat. Am spus că vom clarifica la prima conferință de presă, doar că „uraganul” mediatic și speculațiile din ultimele zile mă obligă să subliniez anumite lucruri. Nu e tocmai profesionist să o fac pe Facebook, dar e un mijloc la care nu am mai apelat.

1. Sunt antrenorul care mereu a ținut foarte mult la mediul din jurul echipei. Să fie un mediu profesionist, de muncă, disciplină, seriozitate, dar și liniște pentru echipă. E un context foarte dificil și trebuie să ne regrupăm și să ne îngrijim de sănătatea jucătorilor și să-i recuperăm. Rezultatele ne ajută.

2. Am venit la FCSB în primul rând pentru grupul de jucători în care cred necondiționat, pentru suporteri, care știu ce mult își doresc performanță, pentru oamenii foarte profesioniști din jurul echipei cu care mă cunosc de ani de zile. Chemat și convins de patron, avem o înțelegere la mijloc, verbală, dar și contractuală și îmi doresc foarte mult să o respectăm ad literram”.