Juventus i-a decis viitorul lui Drăgușin!

Sorin Chiriac 08.01.2021, 14:27
Juventus i-a decis viitorul lui Drăgușin!

Juventus i-a decis viitorul lui Drăgușin! Fundașul care a devenit una din marile speranțe ale fotbalului românesc a impresionat în puținele minute pe care le-a jucat la Juventus până acum. De aceea Andrea Pirlo, antrenorul torinezilor, a decis să nu mai aducă fotbaliști în apărare îna ceastă iarnă. Potențialul lui Drăgușin l-a convins. Așa că, torinezii se gândesc să îi ofere o nouă înțelegere fotbalistului român!

Juventus i-a decis viitorul lui Drăgușin!

Campioana Italiei consideră să prelungească contractul fundașului, pentru ca acesta să aibă liniștea să progreseze în continuare. Puternicul fundaș nu câștigă decât 3.000 de euro pe lună la Juventus, dar acest lucru se va schimba în viitorul apropiat. Jurnaliștii italieni au aflat că Drăgușin va primi o propunere mult îmbunătățită: 80.000 de euro pe lună, aproximativ 1 milion pe an.

Fotbalistul dorește și el să continue la Torino. Drăgușin poate deveni un fundaș de top în Europa, mai ales că ar învăța de la staruri ca Leonardo Bonucci sau Giorgio Chiellini. În plus, românul a recunoscut că este impresionat să se poată antrena de Cristiano Ronaldo.

Drăgușin a debutat în 2020 pentru Juventus. Stoperul român a ajuns la Academia „Bătrânei Doamne” în 2018, cumpărat de la Regal București.

Drăgușin este dorit și de alte forțe ale continentului

Juventus trebuie să se grăbească dacă vrea să se asigure de semnătura lui Drăgușin. Impresarul Florn Manea are pe masă și alte oferte. Una din cele mai bune echipe din Bundesliga, RB Leipzig, este interesată de serviciile fotbalistului.

Nemții sunt în căutarea unui fundaș tânăr, care poate crește mult. Julian Nagelsmann, un tehnician foarte bun, crede în potențialul lui Drăgușin. Și cluburi din Premier League și-au manifestat dorința de a negocia pentru semnătura lui.

Este pe lista celor mai promițători tineri din Europa

UEFA l-a inclus pe lista celor 50 de tineri care trebuie urmăriți în 2021. Forul european îl recomandă ca un fotbalist puternic, înalt, care se poate impune în orice duel. Acestea sunt calități căutate în campionatele puternice. Dacă va reuși să crească și din punct de vedere tehnic și tactic, Drăgușin chiar va juca la cel mai mare nivel.

Serie A este campionatul perfect pentru fotbalist. De aceea acesta dorește să rămână sub comanda lui Pirlo. Tânărul tehnician are mare încredere în calitățile lui și i-a transmis jucătorului acest lucru. Așa că este greu de crezut că Drăgușin va alege să plece în altă parte.

Și selecționerul Mirel Rădoi speră ca jucătorul să prindă mai multe minute și să ajute naționala României în 2021. Mai ales că România nu dispune de fundași te top în acest moment.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe