Kylian Mbappe și-a ales viitoarea destinație! Unde ar putea juca atancantul francez din 2022

Gabriel-Alexandru Ioniță / 19.12.2021, 18:28
Kylian Mbappe și-a ales viitoarea destinație! Unde ar putea juca atancantul francez din 2022

Subiectul transferului lui Kylian Mbappe macină lumea fotbalului de mai bine de jumătate de an. Starul francez al lui Paris Saint-Germain a fost foarte aproape de o mutare la Real Madrid în ultima zi a perioadei de mercato din vară.

Atunci au existat informații conform cărora clubul de pe Santiago Bernabeu a oferit nu mai puțin de 200 de milioane de euro în schimbul fotbalistului de 22 de ani. Oficialii celor de la PSG au refuzat însă, sperând că îl pot convinge pe Mbappe să își prelungească înțelegerea care expiră la finalul acestui sezon.

Sunt șanse mari Mbappe să rămână la PSG și după finalul acestui sezon

În schimb, fotbalistul și-ar dori să ajungă la Real Madrid, el spunând în mai multe rânduri că acesta este clubul pe care l-a susținut încă din copilărie. Pe cealaltă parte, cei de la PSG rămân în continuare fermi în decizia de a nu-l ceda sub nicio formă pe Kylian Mbappe, nici măcar în această iarnă.

Chiar dacă riscă să îl piardă gratis în iunie, parizienii își asumă acest lucru în tentativa lor de a-i prelungi contractul starului francez. Mai mult, Leonardo, directorul sportiv al echipei din capitala Franței, a anunțat că sunt șanse mari că Mbappe să rămână în cele din urmă pe Parc des Princes.

Kylian este cel mai bun jucător din lume. Oamenii vor crede că spunem asta pentru că vrem să prelungim contractul, dar nu este cazul. La aproape 23 de ani, Kylian a ajuns la o maturitate incredibilă. Dorința noastră este să rămână și cred că sunt șanse mari să-i prelungim contractul. Eu cred!”, a spus Leonardo pentru Europa 1.

Ce a spus starul francez despre viitorul său

Kylian Mbappe a vorbit recent despre acest subiect și a explicat că nu a luat încă o decizie finală în ceea ce privește viitorul său. Fapt ce înseamnă că toate variantele sunt „pe masă” în acest moment.

Să devin dintr-o promisiune un jucător profesionist, de la Monaco la PSG, a fost ceva logic. Dacă vorbim despre carieră, este mereu loc de neprevăzut. Se pot întâmpla lucruri care să îți schimbe planurile. Este imposibil să prevăd ce se va întâmpla în următorii 20 de ani. Părinții mei nu au intervenit în nicio decizie pe care am luat-o. Nici când eram minor. Eu nu am învățat niciodată să pierd”, a spus Mbappe potrivit Marca.

Frumoasa Emma Răducanu, mână-n mână cu Kylian Mbappe! Starul lui PSG a semnat contractul