L-a înșelat pe Toni Iuruc la puțin timp după căsătorie! Ce a aflat omul de afaceri despre femeia din cel de-al doilea mariaj

Moldoveanu Camelia 12.10.2021, 08:58
L-a înșelat pe Toni Iuruc la puțin timp după căsătorie! Ce a aflat omul de afaceri despre femeia din cel de-al doilea mariaj

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit la jumătatea lunii septembrie. Evenimentul a fost extrem de mediatizat, mulți considerând chiar că a fost vorba despre nunta anului în România. Dacă despre jucătoarea de tenis cunoaștem destul de mult detalii, trecutul omului de afaceri este destul de misterios. Soțul tenismenei a mai fost căsătorit și cum s-a sfârșit totul este greu de înțeles.

Ce s-a întâmplat, de fapt, în fostele căsnicii ale lui Toni Iuruc

De când s-a aflat că are o relație cu Simona Halep, Toni Iuruc a apărut constant, de cele mai multe ori fără voia lui, în „lumina reflectoarelor”. Discret, tăcut, însă mereu în umbra campioanei României. Cu toate că a fost „scump la vorbă”, toată lumea a putut remarca faptul că Toni este topit după Simona, dar și invers.

Din nefericire pentru omul de afaceri, nu a fost tot timpul atât de liniștit într-o relație. În urmă cu câțiva ani, Toni Iuruc și-a cunoscut prima soție. Alina, model de profesie, a ajuns la altar alături de omul de afaceri, însă jurămintele aveau să dureze foarte puțin. Actualul soț al Simonei Halep și-a acuzat prima soție că l-a înșelat. Se pare că problemele au fost cât se poate de serioase pentru că cei doi s-au despărțit destul de repede.

Nici a doua încercare n-a fost una norocoasă pentru Toni. În 2018 se îndrăgostea de Liana și împreună au organizat o nuntă superbă în stațiunea Mamaia. De data aceasta lucrurile au mers și mai rău. Căsnicia dintre Toni Iuruc și Liana a ținut doar 10 luni deoarece și de această dată omul de afaceri a fost înșelat. Femeia avea o relație extraconjugala de mai multă vreme, rămânând chiar și  însărcinată. Convins că nu poate fi copilul lui, Toni a plecat de lângă cea de-a doua nevastă atunci când aceasta era însărcinată în trei luni.

Simona Halep vine la Transylvania Open

Simona Halep a trecut destul de rapid peste eșecul de la Indian Wells. A transmis un mesaj de optimism către suporteri. Halep și-a anunțat prezența la Transylvania Open, care se va disputa la Cluj, între 25 și 31 octombrie, la Sala Polivalentă.

Înainte să revină pe teren în România, Halep va merge în Rusia, la Kremlin Cup, din Moscova, turneu programat în perioada 18 – 24 octombrie.

Buna tuturor, abia aștept să ne vedem la Cluj, la Transylvania Open. Vă pup pe toți”, a transmis Simona Halep.

Simona a mărturisit ce ordin i-a dat lui Toni Iuruc, la nunta lor. Soțul sportivei s-a conformat imediat

Simona Halep s-a distrat la conferința de presă, după primul meci la Indian Wells. Chestionată de ziariști pe marginea nunții cu Toni Iuruc, sportiva a recunoscut că nu a avut nicio grijă la nuntă. „Eu doar m-am prezentat” a râs fostul lider mondial.

Nu pot să spun că m-am stresat foarte tare cu nunta, pentru că soțul meu s-a ocupat de toate pregătirile, eu nu am mișcat un deget. Eu doar i-am spus că vreau flori albe, iar el s-a conformat. În rest s-a ocupat de toate, îi mulțumesc pentru acest lucru. Chiar m-am distrat, au venit mulți oameni, am fost cu familia și prietenii. Am dansat mult, am râs, iar apoi, la două zile eram în sala de sport. De aceea nu mi-e greu să mă concentrez la tenis, a declarat Simona, la conferința de presă

Urmăriți Playsport.ro și pe