Povestea „Doamnei de fier” din spatele familiei Iuruc. Cum controlează Genica afacerile lui Toni

Ștefănescu Dragoș / 09.10.2021, 07:01
Povestea „Doamnei de fier” din spatele familiei Iuruc. Cum controlează Genica afacerile lui Toni

Soacra Simonei Halep este o prezență discretă despre care se știau destul de puține lucruri. Se pare că, mama lui Toni este ”Doamna de fier” care stă în spatele familiei Iuruc și a afacerilor acesteia.

Povestea ”Doamnei de fier” din spatele familiei Iuruc

Soacra Simonei Halep, Genica Iuruc, este o prezență discretă, dorind mereu să stea departe de ochii indiscreți ai presei. Doamna Iuruc este o persoană extrem de puternică în ciuda discreției și modestiei, iar povestea vieții sale dovedește acest lucru.

În urmă cu 11 ani, Genina Iuruc a rămas văduvă după ce soțul ei s-a stins din viață. De atunci, mama lui Toni a preferat să-și dedice viața fiului ei, încercând să-l sprijine pe toate planurile. Doamna Iuruc a preluat după moartea soțului și afacerile familiei. Astfel, potrivit cancan.ro, Genica Iuruc conduce o firmă care are în proprietate mai multe spații din București, pe care le închiriază. Soacra Simonei Halep mai deține și un bloc pe Aleea Privighetorilor, în apropiere de Grădina Zoologică din Băneasa. Familia Iuruc mai are și câteva terenuri în Otopeni, unde ar fi construit o clădire de birouri și un spațiu de depozitare.

Simona Halep participă la turneul de la Indian Wells

După o lună de pauză, Simona Halep (17 WTA) revine în circuitul mondial în cadrul turneului de la Indian Wells. Românca va juca în turul doi al turneului american împotriva ucrainencei Marta Kostyuk (58 WTA). Meciul va avea loc în această seară de la ora 23:00, pe arena centrală.

Simona Halep are amintiri extrem de plăcute de la turneul Indian Wells. În 2015, constănțeanca a câștigat turneul american și a mai jucat două semifinale, în 2014 și 2018.

De cealaltă parte, Marta Kostyuk participă în premieră la Indian Wells, fiind la cel mai bun sezon al carierei. Ucraineanca nu a câștigat niciun turneu, dar a jucat în două semifinale în 2021, la turneele de la Abu Dhabi și Istanbul. Anul acesta, Marta Kostyuk a ajuns și în optimile de finală la Roland Garros. În primul tur de la Indian Wells, Kostyuk a învins-o pe chinezoaica Shuai Zhang (48 WTA), cu scorul de 6-3, 1-6, 6-2.

La Indian Wells, Simona Halep și Marta Kostyuk se vor înfrunta în premieră în circuitul WTA.

Cel mai greu an din cariera Simonei Halep

Sezonul 2021 a fost cel mai greu din cariera Simonei Halep. Măcinată de accidentări, marea noastră campioană a jucat doar 23 de meciuri, dintre care 16 victorii și 7 înfrângeri. Datorită absenței îndelungate din circuitul mondial, românca a ieşit din Top 10 WTA. Simona Halep se afla între primele 10 jucătoare ale lumii de şapte ani şi jumătate, din februarie 2014.