L-a ruinat pe Dorinel Munteanu fosta soție? Acuzații grave la adresa primei partenere a fostului internațional

Giosanu Catinca / 29.08.2021, 18:18
L-a ruinat pe Dorinel Munteanu fosta soție? Acuzații grave la adresa primei partenere a fostului internațional

Dorinel Munteanu a primit o nouă lovitură. Celebrul antrenor îi aduce acuzații grave fostei sale soții. El trece acum prin momente extrem de dificile din cauza femeii alături de care a crezut că își va petrece tot restul vieții. Ce a putut să îi facă blondina fostului internațional?

Dorinel Munteanu, trădat de fosta soție

Dorinel Munteanu a avut parte de o surprinză neplăcută din partea fostei soții. Simona și-a refăcut viața după ce a divorțat de fostul component al Generației de Aur. ”Munti” o acuză pe Simona, fosta lui soție, de faptul că i-a vândut casa și s-a implicat într-o relație cu cel mai bun prieten al său.

Ruptura dintre cei doi s-a produs în 2016, după 28 de ani de căsnicie. Din relația lor a rezultat o fiică, tânăra locuind acum în Olanda. În ceea ce o privește pe Simona, aceasta se află, în prezent, în Germania. Femeia trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un medic sportiv cu care cei doi au fost prieteni de familie pe vremea când fostul mare fotbalist juca la echipa Wolfsburg. Surse apropiate fostului mijlocaș al naționalei susțin că bărbatul asigură servicii medicale la echipa de hockey din Wolsfburg.

I-a vândut casa din Germania

Faptul că fosta soție a lui Dorinel Munteanu și-a refăcut viața i-a adus un mare câștig fostului sportiv. După divorțul din 2016, el a fost nevoit să îi plătească fostei sale soții o compensație de 1.500 de euro. Existența unui nou iubit în viața fostei soții a fost unul dintre argumentele prin care tehnicianul a reușit să scape de această ”povară”.

De asemenea, din declarațiile martorilor a rezultat că pârâta este implicată, în Germania, într-o relație cu un medic, de aproximativ 2 ani, petrecându-și împreună concediile în diverse destinații exotice, iar pârâta nu a negat aceste susțineri.”, se arată în dosar.

Dorinel s-a arătat foarte afectat de faptul că prietenul său s-a aruncat în brațele Simonei. El a ținut să le spună chiar și judecătorilor că respectivul medic i-a fost ”un bun prieten”. În cadrul aceleiași cereri, Dorinel Munteanu a declarat că fosta lui soție ar fi vândut locuința pe care el i-o cedase gratuit în Germania. 600.000 de euro ar fi primit femeia în schimbul imobilului.

Cum se apără fosta soție a lui Dorinel Munteanu

Totodată, fostul mare fotbalist român a acuzat-o pe Simona că se plimbă cu o mașină de 180.000 de euro. Asta, în timp ce el „locuiește într-un apartament care este supus vinderii publice în cadrul unei executări silite pornite la cererea pârâtei, și nu are o altă posibilitate locativă, și, de asemeni, arată că are o mașină mult mai ieftină”, notează jurnaliștii de la Wowbiz.

De asemenea, el a subliniat faptul că i-a lăsat soției 3 ceasuri Rolex de 70.000 de euro. Dar asta nu e tot! Femeia s-a ales cu mobilier în valoare de 150.000 de euro, aparatură scumpă, precum și cu un autoturism marca BMW.

În ciuda acuzațiilor care i-au fost aduse, Simona spune că mare parte din banii încasați pe imobil s-au dus pe achitarea ratelor restante pe care fostul ei partener nu a mai putut să le plătească. În plus, ea a fost nevoită să achite o sumă mare de bani pentru acoperirea unei garanții pe care fiscul german o pusese pe casa lui Dorinel din cauza neplății la timp a impozitelor.