L-au vrut pe Florinel Coman la Rapid. Unul dintre șefii echipei din Giulești a recunoscut interesul pentru jucătorul de la FCSB

Robert Zanfir 14.08.2022, 16:21
L-au vrut pe Florinel Coman la Rapid. Unul dintre șefii echipei din Giulești a recunoscut interesul pentru jucătorul de la FCSB

Victor Angelescu a recunoscut interesul pentru Florinel Coman (24 de ani). Acționarul Rapidului spune că discuția este închisă și că subiectul „Darius Olaru la Rapid” nu este unul real.

Rapidul a pierdut al doilea meci al sezonului. Eșecul cu Petrolul, 0-1, vine după o serie de trei victorii consecutive. Prilej pentru Victor Angelescu să își manifeste îngrijorarea. „Trebuia să facem mai mult”, a fost mesajul acționarului din Giulești pentru Adi Mutu.

Victor Angelescu a recunoscut interesul pentru Florinel Coman

Criza de formă pe care Florinel Coman a traversat-o în ultimii ani a născut un subiect neașteptat de discuție în Superliga. „Mbappe” nu a mai fost între prioritățile celor de la FCSB, iar Rapidul a încercat să profite. Cum Gigi Becali s-a simțit atacat de interesul rivalilor, lucrurile au degenerat într-o serie de jigniri.

Cu o prezență impresionantă pe piața transferurilor, Rapid neagă în cele din urmă că ar mai urmări pista Florinel Coman.

„S-a închis discuția (despre Florinel Coman – n.r.), de Olaru nu s-a pus problema. A fost o întrebare legată de Florinel Coman, subiectul e închis și gata”, a spus Victor Angelescu la Pro Arena.

Primele tensiuni între Victor Angelescu și Adi Mutu

Eșecul din „Primus Derby” l-a nemulțumit pe acționarul Rapidului. Victor Angelescu a plecat de la stadion înaintea finalului. A transmis chiar un mesaj de nemulțumire.

„Atmosfera foarte frumoasă, dar s-a jucat puțin fotbal. Am avut ocazii, am dominat, dar nu am reușit să înscriem. Petrolul a jucat ce trebuie să joace o nou-promovată, a marcat un gol norocos și asta a fost, mergem mai departe.

Au făcut anti-joc, au trecut de jumătate a terenului de 4 ori. Dar trebuia să facem mai mult și noi”, a declarat Victor Angelescu.

Florinel Coman revine după accidentare

Florinel Coman nu a jucat în ultimele două partide ale FCSB. Cu Dunajska Streda a fost rezervă neutilizată, iar cu Mioveni nu a fost în lot. Totul din cauza unei accidentări care l-ar fi putut ține pe tușă pentru mai mult timp.

Florinel Coman are un gol marcat în acest început de sezon. A înscris după un an de zile, în returul cu Saburtalo.

„Acum am văzut că s-a speculat, că a făcut Rapidul nu știu ce ofertă. În primul rând, tot timpul cel mare ia de la cel mai mic. Și eu sunt mai mare ca Șucu, o să iau eu de la el. Mâine iar mă spovedesc, că iar… Când eu vând o marfă nu contează cine ia, dar trebuie să aibă bani. Dacă îl vrea pe Coman, 5 milioane. Dacă îl vrea pe Olaru, 6 milioane. Să facă oferta.

Nu pot ei să cumpere de la mine, trebuie să mai crească de vreo două, trei ori. Dacă totuși vor, Coman da, e și pentru ei valabil. 5 milioane. Pentru Olaru, 6 milioane. Vând la oricine, și la Craiova și la CFR. Atâta costă Coman”, a spus Gigi Becali, despre interesul Rapidului.

Astea sunt batjocuri a la rromi, că le plac batjocurile rromilor. Deși galeria e civilizată. Conducerea lor este a la rromi, dacă fac batjocuri din astea. Dacă aruncă din astea pe piață, nu sunt a la rromi? Păi ce ar trebui să fac eu acum? Să dau 10 euro pe un jucător de-al lor? Nu e batjocură? Pe mine m-a sunat un jurnalist,
Gigi Becali