La un an de la depresie, criza se adanceste pentru Naomi Osaka! Fanii se tem sa nu cedeze din nou după ultima dezamăgire de la Roland Garros

Bordei Radu 23.05.2022, 15:38
La un an de la depresie, criza se adanceste pentru Naomi Osaka! Fanii se tem sa nu cedeze din nou după ultima dezamăgire de la Roland Garros

Naomi Osaka era văzută drept urmașa Serenei Williams, jucătoarea care urma să domine tenisul feminin. Din păcate pentru ea, nipona a intrat într-o spirală negativă, mai ales din punct de vedere psihic. Din acel moment, Osaka nu a mai putut să obțină rezultate importante.

Naomi Osaka părăsește rapid turneul de la Paris. Sportiva japoneză a cedat în doar două seturi

În urmă cu un an, Osaka se retrăgea de la Roland Garros, pentru a se reface pentru că suferea din cauza unor probleme psihice. Acum, Osaka vroia să arate că și-a revenit, dar, din păcate pentru niponă, rezultatele nu o mai ajută. Mai ales că zgura nu este nici suprafața favorită a jucătoarei cu 4 tituluri de Grand Slam în palmares. Iar Amanda Anisimova s-a dovedit o adversară mult prea puternică. A 27-a favorită a turneului a jucat exact și a reușit să câștige punctele importante în fața Osakăi.

Japoneza a cedat cu scorul de 7-5, 6-4 și părăsește Roland Garros mai repede decât spera. Este o veste bună pentru sportivele noastre, care au mai scăpat de o oponentă de top. În special Simona Halep poate spera la un traseu cât mai lung în turneul francez.

Simona Halep vânează o avere la Roland Garros. Premiile uriașe oferite de organizatori

Deși au trecut trei ani de la ultimul succes la un Grand Slam (Wimbledon, 2019), campioana noastră este cotată cu șansa a doua la Roland Garros. Românca a impresionat de multe ori la Paris, unde s-a impus o dată și a mai disputat 2 finale. Pentru Simona, pe lângă gloria de a mai pune un trofeu important în vitrină, un succes la Roland Garros i-ar mai aduce 2.200.000 de euro în conturi. Și dacă va ajunge în finală, dar nu se va impune, tot va fi mai bogată cu 1.100.000 de euro.

Simona Halep are o cotă de 7.00 pentru câștigarea turneului de la Roland Garros 2022. Doar liderul mondial Iga Swiatek are o cotă mai bună, 2.70.

Când joacă Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep (30 ani, locul 19 WTA) va debuta tocmai marți, 24 mai, la Roland Garros 2022. Organizatorii au publicat programul zilei de luni, iar Simo mai are de așteptat.

Halep o va înfrunta pe Nastasja Schunk (18 ani, locul 167 WTA) în primul tur de la Roland Garros. Jucătoarea din Germania i-a luat locul Anei Konjuh (24 de ani, locul 66 WTA), care s-a retras înainte de startul competiției.

Româncele Simona Halep, Mihaela Buzărnescu și Irina Bara vor debuta la Roland Garros 2022 în cursul zilei de marți.