Lacrimi pentru Michael Schumacher după mesajul lui Sebastian Vettel. Imaginea cu septuplul campion mondial de Formula 1 a primit sute de mii de reacții

Radu Bordei 19.01.2023, 09:29

Sebastian Vettel a impresionat o lume întreagă, după ce a postat o imagine care îl înfățișează alături de fostul mare campion mondial, Michael Schumacher. Starea legendarului pilot de Formula 1 este o necunoscută, după accidentul groaznic din 2013.

Omagiul lui Sebastian Vettel pentru Michael Schumacher. Imaginea care a făcut lumea să plângă

Vettel nu mai concurează în Formula 1, după o carieră impresionantă, în care a cucerit de 4 ori titlul mondial, cu Red Bull. Campionul german a recunoscut că mentorul său a fost legendarul Michael Schumacher, septuplul campion mondial. Acesta a suferit un accident groaznic, de ski, în 2013, iar lumea nu mai știe nimic de starea lui. Lui Vettel îi este dor de vremurile când primea sfaturi de la marele campion și a postat o imagine emoționantă pe contul de Instagram.

Poza îl înfățișează pe marele Michael Schumacher cum îl sfătuiește pe tânărul Vettel, în timp ce acesta aștepta startul unei curse de karting. „În așteptarea ordinelor” a fost comentariul postat de Vettel. Pilotul a participat la turneul de la Kerpen, aceeași locație în care și-a început și Schumacher cariera.

Fanii au reacționat și ei când au văzut imaginea. „Mi-au dat lacrimile, o imagine superbă” a fost cel mai întâlnit mesaj

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sebastian Vettel (@sebastianvettel)

Familia septuplului campion mondial a postat și ea fotografii la începutul anului

3 ianuarie a fost mereu o zi specială pentru familia lui Michael Schumacher. Septuplul campion mondial al Formulei 1 împlineşte 54 de ani.

Însă aniversarea este mai tristă de 9 ani. Şi asta pentru că legenda Marelui Circ a ieşit din viaţa publică în urma unui accident cumplit suferit în finalul anului 2013. El se afla la schi, într-o staţiune franceză, atunci când s-a lovit de un copac. Iar impactul a avut urmrări catastrofale pentru german.

Astfel, el a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală care nu i-au permis o recuperarea completă. El se află din septembrie 2014 la reşedinţa sa din Gland, o micuţă localitate elveţiană. Totuşi, copiii săi au ales să posteze mesaje emoţionante pe reţelele de socializare în care au încercat să îşi aducă aminte de momentele extraordinare petrecute împreună cu tatăl lor în trecut.

„La mulți ani pentru cel mai bun tată din lume”, au fost cuvintele celui care a încercat să îi calce pe urme tatălui său. Mick Schumacher a ajuns la 22 de ani pilot de rezervă al echipei Mercedes. El a debutat deja în Formula 1, unde a strâns două sezoane pentru Haas.

Mesaj special şi de la Gina

„La mulți ani, tată! O amintire din vremurile în care făceam karting”, a scris și Gina fata de 24 de ani a lui Schumacher care a urmat o carieră în echitaţie, sport care îi aduce satisfacţiile dorite.

Cei doi copii sunt rodul relaţiei pe care neamţul o are din 1995 cu soţia sa pe nume Corinna. Averea familiei fostului mare campion era estimată în urmăş cu 13 ani la 600 de milioane de euro. Schumacher este originar dintr-o localitate aflată în vestul, Germaniei.

El s-a născut pe 3 ianuarie 1969 şi a făcut pentru prima oară cunoştinţă cu acest sport la vârsta de 22 de ani, într-un monopost Jordan. Un an mai târziu a obţinut şi prima victorie a carierei, pe circuitul belgian de la Spa-Francorchamps.

Urmăriți Playsport.ro și pe