Laurențiu Reghecampf a primit o amendă uriașă din partea FRF. Gafa comisă de antrenorul de la Universitatea Craiova

Octavian Vasilescu / 20.04.2022, 18:35
Laurențiu Reghecampf a primit o amendă uriașă din partea FRF. Gafa comisă de antrenorul de la Universitatea Craiova

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf (46 de ani), a primit o suspendare drastică din partea Comisiei de Disciplină.

Antrenorul Universității Craiova a fost suspendat pentru următoarele două meciuri oficiale. De asemenea, Reghecampf are de achitat o amendă de 5000 de lei!

Reghecampf, sancționat de Comisia de Disciplină

Laurențiu Reghecampf a fost eliminat în timpul meciului Farul Constanța – Universitatea Craiova, scor 0-3, iar Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal nu l-a iertat pe tehnician:

În baza art. 53.1 din RD, se sancţionează antrenorul Reghecampf Laurenţiu cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 320 lei. În baza art. 65.a din RD, se sancţionează antrenorul Reghecampf Laurenţiu cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 5.000 lei.

În conformitate cu prevederile art. 45.1 din RD, va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 5.000 lei”, a decis Comisia de Disciplină.

Reghecampf și-a recunoscut greșeala

Reghecampf a fost eliminat la scorul de 3-0 pentru Universitatea Craiova, după ce i-a reproșat centralului Cătălin Popa că nu a acordat un fault pentru echipa sa. Antrenorul oltenilor fusese deja avertizat, astfel că arbitrul Popa i-a acordat al doilea cartonaș galben și l-a trimis în tribună.

Tehnicianul și-a recunoscut vina la flash-interviul de la finalul partidei:

Am fost eliminat pentru o fază de amator, la 3-0 pentru noi. I-am reproșat arbitrului că nu a acordat un faul pentru noi. Îmi cer scuze față de Cătălin Popa, este un arbitru cu experiență. A fost o fază de amator din partea mea, nu trebuia să se întâmple asta, o să-mi găsesc o pedeapsă.

O fază de amator din partea mea, sincer! La 3-0, fault pentru noi, i-am reproșat faza dinainte, când în loc să ne dea mingea, a lăsat avantaj pentru Farul. Îmi cer scuze pe această cale și pentru Cătălin, este un arbitru care știe să gestioneze fazele astea.

Din partea mea, o fază de amator, sincer nu trebuia să se întâmple asta, probabil mă voi pedepsi singur. Îmi voi găsi o pedeapsă”, a spus antrenorul de la Universitatea Craiova, după victoria cu Farul Constanța.

Clasament play-off

  1. CFR Cluj – 45 pct.
  2. FCSB – 43 pct.
  3. Universitatea Craiova – 39 pct.
  4. FC Voluntari – 30 pct.
  5. Farul Constanța – 28 pct.
  6. FC Argeș – 27 pct.