Laurențiu Reghecampf nu dă Baku pentru Craiova. „Nu mă gândesc să schimb echipa”

Radu Bordei 11.12.2022, 20:51
Laurențiu Reghecampf nu dă Baku pentru Craiova. „Nu mă gândesc să schimb echipa”

Laurențiu Reghecampf (47 de ani) nu are parte de liniște în Azerbaijian. Deși multă lume îi cere plecarea de la echipă, antrenorul vrea să își continue mandatul la clubul din Qarabag. Și chiar face planuri pentru viitor.

Laurențiu Reghecampf nu se întoarce în Liga 1. Antrenorul vrea să continue pe banca celor de la Neftchi

Fostul tehnician de la FCSB și Universitatea Craiova este sub presiune, în Azerbaijian, mai ales din partea suporterilor. Aceștia nu sunt mulțumiți de rezultate și joc, dar șefii clubului vor să continue cu antrenorul. Cel puțin așa a lăsat de înțeles Reghecampf, în fața presei azere.

Am tot primit această întrebare, nu am ce să fac. Nu pot opri presa să scrie despre mine, este dreptul ei. Dar eu știu că sunt la Neftchi, am contract aici. Nu mă gândesc să schimb echipa, sunt mulțumit aici. Eu nu văd nicio problemă, din partea mea nu sunt plângeri. Chiar am discutat cu cei din club, am discutat despre consolidarea clubului, avem planuri, a comentat tehnicianul de 47 de ani, citat de Sportinfo.az.

Se întoarce în locul lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova?

Rădoi și conducerea clubului din Bănie se aflau „la cuțite” deja de câteva săptămâni. Totul a început după ce antrenorul de 41 de ani i-a exclus din lot pe Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă. Din acel moment, echipa a înregistrat rezultate mult sub așteptări, iar tensiunile au escaladat. Totul a culminat cu anunțul făcut de Rădoi la finalul partidei de la Pitești.

Oficialii Universității Craiova dau semne că erau bine pregătiți pentru un astfel de moment. Ei ar avea deja pregătită o variantă spectaculoasă pentru înlocuirea lui Rădoi.

Potrivit fanatik.ro, în Bănie se ia serios în calcul posibilitatea revenirii lui Laurențiu Reghecampf, antrenorul care s-a despărțit de Universitatea Craiova la finalul sezonului trecut, în urma unui mic conflict cu Mihai Rotaru.

La acel moment, acționarul majoritar al clubului alb-albastru i-a reproșat antrenorului în vârstă de 47 de ani că afectează imaginea clubului cu problemele pe care le are în viața personală. Era vorba, în mod evident, despre scandalurile cu Anamaria Prodan, fosta sa soție.

Noi l-am sprijinit pe Laurențiu în toată această perioadă. Nu e plăcut să se asocieze echipa ta cu alte evenimente, dar nu a contat în această decizie. Pentru că dacă ar fi contat, am fi ajuns la această decizie în urmă cu 6-7 luni de zile. El nu a greșit cu nimic față de club, dar fiind persoană publică ești mai mult în vizorul tuturor.

Nu mi-a plăcut nici când a apărut la o emisiune, de-asta am și concediat ofițerul de presă, care e un băiat bun, dar nouă nu ne plac astfel de lucruri, a spus Mihai Rotaru la acea vreme, conform sursei citate.

Urmăriți Playsport.ro și pe