Le revine omul de gol! Elvir Koljic se antrenează cu mingea. Când ar putea juca primul meci oficial

Catinca Giosanu 26.01.2021, 09:08
Le revine omul de gol! Elvir Koljic se antrenează cu mingea. Când ar putea juca primul meci oficial

Oficialii de la FC Universitatea Craiova sunt în culmea fericirii. Și asta, pentru că le revine omul de gol! Elvir Koljic s-a recuperat după accidentul suferit și se antrenează cu mingea. Când ar putea juca primul meci oficial?

Când ar putea juca Elvir Koljic primul meci oficial

Elvir Koljic, unul dintre cei mai importanți jucători din lotul liderului, va reveni în curând pe terenul de fotbal.

Atacantul Universității Craiova a suferit o accidentare gravă la începutul lunii octombrie. Mai exact, s-a confruntat cu o fractură de peroneu chiar deasupra gleznei. S-a întâmplat în minutul 34 al meciului Universitatea Craiova – Poli Iași 1-0. La acel moment, atacantul bosniac a urlat de durere. Acesta a fost transportat de urgență la spital în timpul meciului cu Poli Iași, după ce Ovidiu Mihalache i-a rupt glezna.

Patru luni a durat recuperarea golgheterului Craiovei, Elvir Koljic. Recent, el a fost surprins, pe terenul de fotbal, în timp ce efectua câteva exerciții fizice, dar și cu mingea. Mai mult, clubul din Bănie a anunțat că omul lor de gol ar putea juca în curând primul meci oficial.

Elvir Koljic a suferit o fractură de peroneu

În meciului Universitatea Craiova – Poli Iași 1-0, Elvir Koljic a urlat de durere după ce a fost faultat din spate de Mihalache. Atacantul în vârstă de 25 de ani s-a tăvălit de durere și a fost transportat de urgență la spital.

Pentru a-i scoate piciorul, cadrele medicale de pe ambulanță au fost nevoite să îi taie încălțămintea. Ulterior, i s-a făcut și o radiografie pentru a vedea exact în ce stare se află sportivul.  Imaginea a indicat o fractură de peroneu chiar deasupra gleznei. Prin urmare, medicii au decis să-l opereze imediat, iar perioada de recuperare se întindea inițial pe o perioadă de minimum șase luni. Cu toate acestea, oltenii sunt încrezători că atacantul va reveni mai rapid pe terenul de fotbal.

Până acum, golgheterul Universității Craiova, Elvir Koljic, a marcat 6 goluri în cele 6 meciuri de Liga 1 disputate în acest sezon.

Elvir Koljic s-a accidentat în meciului Universitatea Craiova - Poli Iași 1-0
Elvir Koljic s-a accidentat în meciului Universitatea Craiova – Poli Iași 1-0

”Sperăm să reintre în circuitul echipei în februarie”

Antrenorul Corneliu Papură speră să îl aibă la dispoziție pe Elvir Koljic începând cu luna februarie, cel puțin așa a declarat la începutul acestei luni.

Vom vedea dacă vom transfera ceva sau nu. Suntem ok, avem un lot echilibrat, vă vom ţine la curent în momentul în care vom aduce pe cineva. Sperăm ca Elvir Koljic să reintre în circuitul echipei în februarie”, a spus antrenorul craiovenilor.

Andrei Ivan, Reagy Ofosu, precum și Ivan Mamut au încercat să suplinească absența atacantului pe teren, însă nu prea le-a ieșit. Din contră, oltenii au dezamăgit în ofensivă, marcând doar două goluri în ultimele cinci meciuri din Liga 1.

Urmăriți Playsport.ro și pe