Legătura neștiută dintre Cristi Borcea și Vladimir Putin. Cine este persoana pe care cei doi o cunosc foarte bine

Dragos Stefanescu 02.03.2022, 10:03
Legătura neștiută dintre Cristi Borcea și Vladimir Putin. Cine este persoana pe care cei doi o cunosc foarte bine

Cristi Borcea este unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din România. El s-a apropiat de-a lungul timpului de numeroși oameni influenți. Cristi Borcea are o legătură indirectă chiar cu președintele Vladimir Putin. Marius Vizer este nașul de cununie al lui Borcea, dar și un apropiat al liderului de la Kremlin.

Legătura neștiută dintre Cristi Borcea și Vladimir Putin

Cristi Borcea este un om de afaceri prosper dar și un personaj nelipsit de pe prima pagină a tabloidelor autohtone. Viața personală tumultoasă a omului de afaceri a făcut de-a lungul timpului deliciul presei românești.

Prin poziția sa socială, Borcea s-a înconjurat pe parcursul anilor de oameni extrem de puternici și influenți. Unul dintre aceștia este Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo.

Cei doi au relație de prietenie foarte apropiată, devenind și rude în 2018. Vizer este un apropiat al președintelui Rusiei, Vladimir Putin, un mare admirator dar și practicant al judo-ului.

În 2018, Cristi Borcea s-a însurat cu Valentina Pelinel. Nașii celor doi au fost Marius Vizer și soția lui, Irina. Fostul acționar de la Dinamo dezvăluia pentru Cancan.ro motivele pentru care i-a ales pe soții Vizer.

Marius Vizer si sotia sa, Irina Vizer vor fi nașii noștri de cununie. Sunt onorat că cel mai bun prieten al meu îmi este naș și îi mulțumesc ca a fost alături de noi de la începutul acestei relații. Singurii care am dorit să ne fie părinți spirituali în această zi importantă pentru noi , ziua cununiei religioase au fost de la început Marius și Irina”, declara Cristi Borcea, în 2018.

Cristi Borcea mai vrea un copil cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au împreună trei copii. Din relațiile și căsniciile anterioare, Cristi Borcea mai are 6 copii. Cu toate că are deja 9 moștenitori, se pare că omul de afaceri este hotărât să-și mărească familia. Soția sa, Valentina Pelinel a dezvăluit recent că nu exclude posibilitatea de a deveni mamă pentru a patra oară.

Cred că sunt ok. Eu zic că am făcut trei, mulțumim lui Dumnezeu. Să fie sănătoși și ce-o vrea Dumnezeu mai încolo. Niciodată nu spune niciodată.

De ziua îndrăgostiților mi-a luat soțul meu două gentuțe pe care mi le doream mai de mult. Nu m-am putut hotărî și mi le-a luat pe amândouă. Lui îi place mai mult să-mi ia cadouri mie, îmi spune mereu că e mai fericit când îmi ia mie decât când își ia lui”, a declarat Valentina Pelinel, potrivit Antena Stars.

Urmăriți Playsport.ro și pe