Leo Messi, mesaj public pentru PSG după ce a declanșat furia șeicilor: “Asta vreau să vă transmit”

Radu Bordei 05.05.2023, 20:48
Leo Messi, mesaj public pentru PSG după ce a declanșat furia șeicilor: “Asta vreau să vă transmit”

Leo Messi a făcut primul pas spre a mai repara relația fracturată cu cei de la PSG. Clubul l-a suspendat după ce argentinianul a plecat fără a avea permisiunea francezilor în Arabia Saudită, pentru o acțiune publicitară. Fanii și fostele glorii au explodat de furie, la aflarea veștii.

Leo Messi și-a cerut scuze celor de la PSG. „Chiar am crezut asta”

Starul argentinian nu a oferit imediat o reacție, după scandalul care a aruncat în aer clubul din capitala Franței. Suspendat două săptămâni, fără plată, campionul mondial a ținut să le transmită un mesaj suporterilor care l-au contestat și ei extrem de virulent.

Am vrut să fac acest videoclip după tot ce s-a întâmplat. În primul rând, pentru a mă scuza față de colegi și club. Am crezut sincer că vom avea liber după meci, așa cum se întâmplase în săptămânile precedente. Organizasem această vizită în Arabia, pe care o anulasem anterior, dar de această dată nu am putut. Repet, îmi prezint scuzele pentru ce am făcut și aștept să văd ce decide clubul. Vă îmbrățișez, a fost mesajul transmis de Messi

Chiar dacă șansele de a prelungi contractul cu PSG sunt tot mai mici, Messi a făcut un pas spre a repara relația cu clubul și fanii. Iar gruparea pariziană ar putea să îl primească mai repede la antrenamente și poate chiar va putea apărea mai repede pe gazon.

Messi, un sezon la Barcelona, apoi la Al-Hilal

Vizita fotbalistului în Arabia Saudită, din această săptămână, a fost pusă pe seama unui contract pe care l-ar avea Messi cu localnicii, pentru dezvoltarea turismului, dar se pare că de fapt alta ar fi realitatea. Jurnaliștii spanioli de la As susțin că șeicii de la Al-Hilal i-au pus pe masă lui Messi un contract în valoare de 400 de milioane pe sezon. Mai mult, cei de la Onda Cero, citați de Forbes, merg și mai departe și spun că Messi ar fi și luat o decizie în acest sens.

Astfel, Leo Messi ar urma să semneze un contract, din vară, cu FC Barcelona, după care din vara viitoare, 2024, să se mute la Al-Hilal.

Şi foştii jucători au luat atitudine după scandalul declanşat în curtea francezilor. Robert Pires, campion mondial şi european cu naţionala cocoşilor galici a fost de acord cu decizia conducerii lui PSG.

Sunt probleme mari la PSG. Însă este nevoie de respect. Trebuie să respecți clubul, să respecți fanii… așa că din punctul meu de vedere este o decizie bună luată de PSG. Respectul este foarte important.În special în vestiar. Iar PSG încă nu este campioană… va fi, dar încă nu este. Deci competiția nu este încheiată și e important să respecți regulile. Echipa este cea mai importantă, nu un jucător sau altul, a fost părerea lui Pires.

Urmăriți Playsport.ro și pe