Leo Messi șochează lumea: ”Guardiola a făcut mult rău fotbalului!”. Care a fost greșeala lui Pep

Giosanu Catinca 13.11.2022, 17:31
Leo Messi șochează lumea: ”Guardiola a făcut mult rău fotbalului!”. Care a fost greșeala lui Pep

Leo Messi a acordat recent un interviu în Argentina, în cadrul căruia a vorbit despre antrenorul alături de care a cunoscut gloria la FC Barcelona și nu numai. Mesajul său i-a luat prin suprindere pe fani.

Unde crede Leo Messi că a greșit Pep Guardiola

Leo Messi a spus cât de mult îl apreciază pe antrenorul care o pregătește pe Manchester City. Jucătorul celor de la Paris Saint-Germain și-a ales cu mare atenție cuvintele în momentul în care a descris impactul pe care l-a avut Pep asupra fotbalului.

Guardiola a făcut mult rău fotbalului pentru că părea atât de simplu ceea ce făceam că toată lumea voia să copieze. După etapa lui la FC Barcelona mă intersectam cu mulți Guardiola, așa îți dai seama de ceea ce am făcut.

Fără îndoială Guardiola are ceva special în modul în care vede meciurile, cum le pregătește și în modul în care îți comunică.”, a spus Leo Messi, pentru Universo Valdano.

Leo Messi

”Anul trecut nu am reușit să fac asta”

Messi a vorbit și despre Campionatul Mondial, care va fi organizat în Qatar în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie 2022. Fotbalistul lui PSG a spus că Mondialul din Qatar va fi ultimul său turneu mondial.

Da, cu siguranță, da. Mă simt bine din punct de vedere fizic. Am făcut un pre-sezon foarte bun anul acesta, anul trecut nu am reușit să fac asta ținând cont cum s-a desfășurat totul. Am început să mă antrenez târziu, am jucat fără ritm, campionatul începuse deja, apoi am mers la națională, când m-am întors m-am accidentat și nu am reușit să mă pun la punct.”, a evidențiat Leo Messi, conform tn.com.ar.

”Cred că aceste două naționale sunt favorite”

Argentinianul consideră că Brazilia și Franța sunt cele două mari candidate la acest Campionat Mondial.

Marile naționale, Brazilia, Germania, Franța, Anglia, Spania, sunt sigur că uit câteva dintre ele. Dar trebuie să păstrez una sau două, astăzi, cred că Brazilia și Franța sunt cele două mari candidate la acest Campionat Mondial. Au același grup de mai mult timp.

Franța, în afară de Euro 2020, când lucrurile nu au mers atât de bine, au jucători impresionanți, același antrenor de mult timp. Brazilia, de asemenea. Astăzi cred că aceste două naționale sunt favorite, chiar dacă toate marile naționale sunt candidate serioase.”, a mai spus Leo Messi.