Totul pentru Argentina și Cupa Mondială din Qatar. Decizia luată de Leo Messi, transmisă într-un mod tranșant conducerii lui PSG

Dragos Stefanescu 03.11.2022, 15:18
Totul pentru Argentina și Cupa Mondială din Qatar. Decizia luată de Leo Messi, transmisă într-un mod tranșant conducerii lui PSG

După ce în sezonul trecut a avut evoluții modeste, Lionel Messi a revenit la forma sa de altădată. Starul argentinian și-a pus tot mai mult amprenta pe jocul lui PSG, devenind indispensabil echipei. Totuși, starul argentinian nu pare momentan interesat de prelungirea contractului. Pincipalul obiectiv al lui Messi este Cupa Mondială din Qatar. Pentru a fi în formă maximă la startul competiției, el vrea să se alăture mai repede naționalei Argentinei.

Cupa Mondială, obiectivul numărul 1 pentru Messi

După ce în sezonul trecut a avut evoluții modeste, Lionel Messi a revenit la forma sa obișnuită. În acest sezon, starul argentinian a avut evoluții excelente la PSG, devenind unul dintre jucătorii de bază ai echipei. Șefii lui PSG sunt extrem de mulțumiți de impactul lui Messi la echipă și vor să-i ofere un nou contract. Actuala înțelegere expiră la finalul acestui sezon, existând opțiunea de prelungire automată pe încă un an.

Se pare însă că argentinianul nu este momentan interesat de discuțiile în vederea prelungirii contractului. Messi a transmis că principalul său obiectiv în acest moment este Cupa Mondială din Qatar. Potrivit jurnalistului Roy Nemer, starul argentinian vrea să plece de la echipă mai devreme, pe 7 noiembrie. El l-a anunțat deja pe Christophe Galtier. Messi vrea să se alăture cât mai repede naționalei Argentinei în cantonamentul pe care îl va face în vederea pregătirii meciurilor din Qatar.

PSG nu are cum să-l împiedice pe Messi să plece mai repede. Argentinianul are în contract o clauză care-i permite astfel de plecări când este vorba de echipa națională. Astfel, Messi va mai juca pentru PSG în meciul cu Juventus din Champions League și împotriva lui Lorient în Ligue 1.

FC Barcelona îl așteaptă cu brațele deschise pe Messi

În ciuda faptului că Lionel Messi pare să se simtă foarte bine la Paris, presa internațională susține că acesta s-ar putea întoarce la FC Barcelona după terminarea contractului cu PSG. Jurnaliștii de la The Sun au anunțat că Lionel Messi va decide dacă va continua la PSG sau va alege altă destinație. Acest lucru se va produce însă doar după finalul Cupei Mondiale din Qatar. Englezii susțin că Messi nu a fost încă contactat de niciun club.

Recent, Eduard Romeu, vicepreședintele de la FC Barcelona, a vorbit despre o eventuală revenire a lui Messi pe Camp Nou. În cadrul unui interviu oferit pentru El Mati de Catalunya Radio, Romeu a explicat că această mutare nu este ceva nerealizabil.

Dacă el se va întoarce, va veni gratis, așa că sunt sigur că va fi viabil. În orice caz, este o decizie care ține de stafful tehnic și de jucător”, a declarat Eduard Romeu.

Urmăriți Playsport.ro și pe