L’Equipe detonează „marea bombă” din Franța. Messi și Neymar, vânduți de PSG în MLS

Dragos Stefanescu 01.04.2022, 08:52
L’Equipe detonează „marea bombă” din Franța. Messi și Neymar, vânduți de PSG în MLS

Situația de la PSG este extrem de tensionată după eliminarea din optimile Champions League. Datorită randamentului slab, starurile echipei sunt tot mai contestate de către fanii parizienilor. Messi și Neymar sunt printre jucătorii vizați de suporteri și ar putea pleca de pe ”Parc des Princes” în această vară. ”Bomba” a fost detonată de către pubicația L’Equipe. Jurnaliștii francezi au dezvăluit că cei doi vor fi vânduți de PSG în MLS, la finalul acestui sezon.

Messi și Neymar în MLS! PSG vrea să-i vândă pe cei doi la finalul sezonului

PSG a fost eliminată de Real Madrid din optimile Champions League. Acest insucces a produs nemulțumirea fanilor parizieni. Aceștia au început un adevărat război împotriva starurilor echipei. Cei mai contestați jucători sunt Neymar și Lionel Messi. Evoluțiile celor doi au fost mult sub așteptări în ultima perioadă, iar răbdarea suporterilor a luat sfârșit.

Coducătorii lui PSG sunt și ei într-o situație ingrată. După ce au investit sume amețitoare de bani în ultimii ani, clubul parizian nu a reușit performanțe deosebite la nivel european. Acest lucru pare să schimbe strategia viitoare a clubului de pe ”Parc de Princes”. Astfel, Messi și Neymar sunt foarte aproape de o despărțire de PSG chiar în această vară. Conform publicației L’Equipe, cei doi vor fi vânduți în MLS, prima ligă din Statele Unite. Se pare că echipa lui David Beckham, Inter Miami, are cele mai mari șanse să-i transfere pe Messi și Neymar.

Jurnaliștii francezi susțin că la PSG vor avea schimbări majore în această vară. Conducătorii parizienilor au și câteva ținte precise, iar printre jucătorii doriți se află Paul Pogba și Ousmane Dembele.

Lionel Messi nu mai este dorit la Barcelona. Joan Laporta i-a închis ușa starului argentinian

Lionel Messi traversează probabil cea mai neagră perioadă din cariera sa. Starul argentinian a avut evoluții modeste la PSG  încă de la început și pare că nu s-a adaptat deloc la viața din capitala Franței. În acest sezon a bifat 26 de meciuri pentru echipa pariziană. El a reușit să marcheze 7 goluri și a oferit 11 pase decisive. Eliminarea din optimile Champions League a aprins și mai mult spiritele pe ”Parc des Princes”. Nemulțumiți de randamentul lui Messi, fanii parizienilor l-au contestat vehement în ultima perioadă.

Pe fondul acestei situații tensionate, o plecare a lui Messi de la Paris în această vară este foarte plauzibilă. Cea mai vehiculată destinație pentru starul argentinian este Barcelona. Se pare însă că Messi nu mai este dorit pe ”Camp Nou”. Joan Laporta, președintele Barcelonei, a explicat că argentinianul nu face parte din planurile clubului, o revenire a acestuia fiind exclusă.

Nu am primit niciun mesaj de la Messi sau agenții săi cu privire la posibilitatea de a reveni la Barca. Realitatea este că nu luăm în considerare această posibilitate. Această înțelegere nu intră în planurile noastre”, a spus Laporta, potrivit Rac 1.

Urmăriți Playsport.ro și pe