„Leul” Dan Șucu nu renunță la bătălia cu oficialii lui Sepsi OSK Sf. Gheorghe: „Nu e nimic sănătos”

Bordei Radu / 04.08.2022, 21:36
„Leul” Dan Șucu nu renunță la bătălia cu oficialii lui Sepsi OSK Sf. Gheorghe: „Nu e nimic sănătos”

Dan Șucu are războaiele lui, de când a venit în fotbal. Mai ales Sepsi este ținta principală a acționarului rapidist. Patronul Mobexpert nu este de acord cu echipele finanțate de stat, iar ardelenii primesc fonduri și de la statul maghiar.

Dan Șucu nu ratează niciun prilej să atace Sepsi. Nici patronul Dioszegi n-a scăpat. „Nu fac afaceri cu asemenea oameni”

Omul de afaceri a aruncat noi săgeți contra echipei ardelene. Nu atât implicarea statului maghiar îl deranjează de Șucu, cât mai ales sprijinul autorităților locale. Cel puțin așa pretinde patronul Mobexpert.

Pentru Victor Orban miza o reprezintă voturile din Ardeal, de aceea se implică. Sunt banii lui, treaba lui, dar pe mine mă deranjează când sunt și banii noștri, atunci este altceva. Sepsi este subvenționată din toate părțile, nu vorbesc doar de la nivel local. Nu cred că are orașul atâția bani, așa că se apelează și la bugetul general. Ce se întâmplă acolo nu este sănătos din punct de vedere economic. Și nu este vorba doar de ele, la fel este și la Cluj sau Pitești. Echipe cu stadioane, cu suporteri, nu înțeleg de ce mai este nevoie de sprijinul comunității.

Știu genul de oameni de afaceri ca domnul Dioszegi. Sunt genul generos, care împart cheltuilelile la toată lumea, dar păstrează profitul. Nu fac afaceri cu astfel de oameni. Totuși, vreau să menționez că sportiv nu am nimic cu ei, le urez succes, a mai declarat Dan Șucu, la o conferință de presă

Dan Șucu, critici dure la adresa lui Eduard Novak. „Vorbește doar să își facă imagine”

Într-o conferință de presă organizată astăzi, acționarul giuleștenilor a explicat de ce durează mai mult construcția bazelor sportive, inclusiv cele destinate copiilor. Nu este vorba de construcția efectivă, cât mai ales de birocrația stufoasă din administrația publică.

Nimeni nu vrea să facă treabă, toți vin doar cu motive și atât. Eu, de exemplu, am nevoie de un an, asta în cazul optimist, dar de fapt doi ani, pentru o autorizație. Să pot să fac vestiare, dușuri, sală de forță, ce e nevoie. Doi ani, doar pentru o autorizație de construcție. Și mă întreb, avem și noi un ministru care să ne ajute? Să întrebe pe cineva ce se întâmplă?

El a venit și vorbea de 40% jucători români. Batem câmpii cu astfel de măsuri, în realitate a fost un exercițiu de imagine. S-a vorbit de el, asta a urmărit, atât, s-a revoltat patronul de la Mobexpert