Linkar dă de pământ cu Andrei Prepeliță. Scandal între tehnicieni la finalul meciului de la Pitești

Ștefănescu Dragoș / 29.07.2022, 21:41
Linkar dă de pământ cu Andrei Prepeliță. Scandal între tehnicieni la finalul meciului de la Pitești

Vineri seară, FC Argeș a primit vizita celor de la U Cluj în deschiderea etapei a treia din Superliga. Piteștenii au început prost meciul dar au revenit spectaculos și s-au impus cu scorul de 3-1. La finalul partidei, între Eric Linkar și Andei Prepeliță a izbucnit un conflict.

Eric Linkar, deranjat de atitudinea lui Andrei Prepeliță. ”Fiecare trebuie să-și vadă de echipa lui!”

Vineri seară, FC Argeș și U Cluj au deschis etapa a treia din Superliga. Partida de la Pitești a început extrem de bine pentru formația clujeană care a deschis scorul încă din minutul 4. Elevii lui Eric Linkar au irosit și un penalty în minutul 18. Pe finalul primei reprize, în minutul 40, Florin Ilie a primit cartonașul roșu și a fost eliminat. Astfel, echilibrul s-a rupt iar piteștenii au proftat din plin. FC Argeș a egalat în minutul 43 prin Alexandru Ișfan. Acesta a reușit dubla în minutul 46. Paul Garita a stabilit scorul final în minutul 53. Până la finalul partidei piteștenii au mai avut ocazii de a înscrie dar tabela a rămas totuși neschimbată. Meciul s-a terminat cu victoria clară a celor de la FC Argeș, scor 3-1.

La finalul partidei, între Eric Linkar și Andrei Prepeliță a izbucnit un conflict. Tehnicianul clujenilor a fost deranjat de faptul că Prepeliță a certat un jucător de la U Cluj. După meci, Eric Linkar a dorit să-i atragă atenția lui Prepeliță pentru comportamentul său.

Concluzii multe nu sunt. Râsul cu plânsul, plânsul cu râsul. În prima repriză am avut o grămadă de eocazii dar nu am reușit sămarcăm maimult decât un gol. În a doua repriză trebuia să profităm de fiecare ocazie dar nu am reușit.

Înțeleg că erau euforici, apreciez pe toată lumea, dar trebuie să fim puțin mai modești. Fiecare trebuie să-și vadă de echipa lui. Prepeliță îl certa pe un jucător de-al meu. Hai să ne vedem de treaba noastră.

Prima decizie VAR a fost pentru noi, mi-aș fi dorit să marcăm din penalty. Cred că fără cartonașul roșu primit, meciul ar fi avut altă soartă. Puteam pleca cu cele tri puncte de la Pitești dacă eram mai atenți”, a declarat Eric Linkar.

Clujenii regretă că nu au fructificat startul excelent din meciul de la Pitești

Unul dintre cei mai buni jucători ai lui U Cluj a fost Adrian Bălan, cel care a deschis scorul încă din minutul 4 al meciului. Atacantul nu și-a putut ascunde dezamăgirea pentru înfrângerea suferită. Bălan regretă că echipa sa nu a reușit să fructificd toate ocaziile de gol avute în prima repriză, inclusiv penalty-ul ratat.

Am făcut o repriză foarte bună, puteam închide meciul încă din prima repriză. Lucrurile astea se simt, am simțit ca vine mingea acolo și am marcat. Nu a fost numai penalty-ul ratat. Au fost multe ocazii.Toti suntem vinovati pentru golurile primite.

Eu am dat in minge si el m-a lovit în cap. Eu am simțit că așa a fost. Este greu să joci în 10 oameni, este foarte greu.Puteam săînchidem jocul dar am primit niște goluri ușoare. La cum a arătat prima repriză, dar ăsta este fotbalul. Noi Tratăm fiecare meci la victorie. Suntem o echipă nouă, cu mulți jucători noi și sperăm să facem un meci frumos cu Petrolul”, a spus Adrian Bălan.