FC Argeș – CS Mioveni 1-0. Scene incredibile sub ochii lui Hațegan

Moldoveanu Camelia 13.02.2022, 13:04
FC Argeș – CS Mioveni 1-0. Scene incredibile sub ochii lui Hațegan

FC Argeș câștigă meciul cu vecina de județ și  complică și mai mult lupta pentru un loc din cele 6 de play-off. Golul din prima repriză a fost suficient pentru trupa lui Prepeliță. Partea secundă a oferit un joc anost, lipsit de ocazii importante.

Min 90: Final de meci!

Min 46: A început al doilea mitan

Min 45: Final de primă repriză

Min 19: Bogdan Rusu preia o minge, dar Greab se opune unui gol care ar fi fost remarcat de specialiști și analiști.

Min 15: Moment incredibil sub ochii lui Hațegan. Iustin Popescu a încercat să paseze în propriul careu, dar mingea l-a lovit pe Scarlatache și a intrat în poartă. Hațegan nu a validat golul. Arbitrul a considerat că mingea nu era oprită.

Min 7: GOOOLLLL 1-0. Alexandru Ișfan pătrunde pe partea dreaptă a atacului, centrează în careu, iar Oancea își înscrie în proprie poartă.

Min 1: A început meciul

Meciul FC Argeș – CS Mioveni se dispută duminică, de la ora 14:30, pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești. Duelul poate fi urmărit în format live score pe Playsport.ro, dar și la TV pe canalele: Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport. Etapa a 26-a din Liga I este una foarte importantă pentru ambele echipe, însă cu scopuri diferite.

Ambele echipe duc pe umeri câte o povară grea

FC Argeș se luptă pentru a se menține în zona de play-off, cu șanse matematice reale. Echipa lui Andrei Prepeliță se situează pe locul 8, cu 35 de puncte acumulate până acum. Însă, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, nu este mulțumit de prestația echipei și i-ar fi cerut tehnicianului să demisioneze.

De cealaltă parte, Alexandru Pelici a fost și el contestat de primar, cel al Mioveniului, Ion Georgescu. CS Mioveni a câștigat un singur meci din ultimele cinci, restul fiind remize. După meciul cu Farul Constanța, în ciuda rezultatului, Pelici s-a arătat mulțumit. CS Mioveni se luptă pentru a scăpa de emoțiile retrogradării, aflându-se pe locul 12, cu 27 de puncte.

Suntem mulțumiți, mai ales după aspectul reprizei a doua. Farul a presat. Trebuia să fim mulțumiți cu acest punct. Am avut șanse și noi. Puteam face mai mult la acea fază. Am reușit să trecem.

Comparativ cu meciul din tur, am reușit să luăm un punct. Îmi felicit jucătorii pentru că au luptat mult. Atât putem, atât facem. Din punct de vedere al determinării, nu este nicio problemă. Sunt recunoscător că pot antrena asemenea jucători.

Performanțele din ultima perioadă sunt o bucurie și un motiv de a crede că putem îndeplini obiectivul de a rămâne în Liga 1”, a declarat Alexandru Pelici la finalul partidei.

Echipe probabile FC Argeș – CS Mioveni

FC ARGEȘ: 12. Greab – 2. Tofan, 5. Turda, 14. J. Miguel, 30. Mușat – 4. Meza Colli, 71. Rainov – 10. Cr. Tănase, 8. I. Șerban II, 11. Ișfan – 19. G. Ganea
REZERVE: 22. F. Croitoru, 3. Latovlevici, 7. Viana, 9. Cr. Dumitru, 17. Dobrosavlevici, 21. Palici, 25. Boldor, 29. Dumitrașcu, 90. Fatai
ANTRENOR: Andrei Prepeliță

CS MIOVENI: 68. Ducan – 14. A. Iacob, 15. Scarlatache, 27. Garutti – 16. Rădescu, 8. Vereș, 5. Cierpka, 6. Burnea – 28. Raicea, 90. B. Rusu, 19. Blănaru
REZERVE: 22. I. Popescu, 10. Coșereanu, 23. Panait, 24. Sanoh, 25. Balaur, 26. Oancea, 30. Șerbănică, 33. Tomczyk, 80. Dat
ANTRENOR: Alexandru Pelici

Stadion: Nicolae Dobrin – Trivale (Piteşti)
Arbitru: Haţegan Ovidiu (Arad), A1: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava), A2: Marchidanu Marius Cristian (Brăila)

Urmăriți Playsport.ro și pe