UTA Arad – CS Mioveni : 1 – 0. Victorie fără emoții pentru echipa arădeană

Ștefănescu Dragoș 07.05.2022, 13:33
UTA Arad – CS Mioveni : 1 – 0. Victorie fără emoții pentru echipa arădeană

UTA Arad și CS Mioveni se înfruntă sâmbătă de la ora 15:00 în runda a 8-a din play-out-ul Ligii 1. Argeșenii pot scăpa de emoțiile retrogardării dacă obțin cele trei puncte la Arad.


Min 90: Final de partidă

Min 77: Ratare UTA! Prima ocazie importantă a reprizei vine cu un sfert de oră înainte de final, când șutul lui Otele a fost blocat de portarul advers. Arădenii nu au mai accelerat și s-au mulțumit să țină de minge. Adversarii nu au pus deloc probleme

Min 46 : A început repriza a doua;

Min 45+2 : Fluier final al primei reprize;

Min 43 : Bogdan Rusu este lansat bine în careul arădenilor însă Balauru reține mingea, riscând să se accidenteze;

Min 33 : David Miculescu îl pune la încercare pe portarul oaspeților cu un șut frumos din marginea careului. Popescu este la post și respinge balonul;

Min 27 : GOOOllll UTA!!! Vorobjovas marchează după o fază frumoasă lucrată de Miculescu și Otele;

Min 23 : Vukcevic ratează centrarea după o acțiune colectivă bună a arădenilor;

Min 15 : Bogdan Rusu are o incursiune bună pe partea stângă dar șutează mult pe lângă poarta arădenilor;

Min 11 : Batha execută previzibil penalty-ul, iar portarul argeșean respinge balonul. Arădenii ratează astfel șansa de a deschide scorul;

Min 8 : Erico reia cu capul mingea spre poarta argeșenilor, după un corner executat bine de Ubbink. Popescu este la post și reține balonul cu siguranță. Centralul acordă penalty pentru UTA;

Min 2 :  Otele marchează pentru UTA dar golul este anulat pentru o poziție de offsaid;

Min 1: A început partida;


Echipele de start:

UTA Arad (4-3-3): Balauru – Vukcevic, Erico, Benga, Shliakov – Vorobjovas, Batha, Ubbink (cpt.) – Cardoso, Miculescu, Otele

Rezerve: Roșca Ailiesei, R. Pop, Isac, Dima, Dangubic, Medimorec, Fl. Matei, Laukzemis, Baravykas

Absent: Ongaro (accidentat)

Antrenor: Ionuț Badea

CS Mioveni (3-4-3): I. Popescu – Balaur, Scarlatache, Garutti – Rădescu, L. Dumitru, Lixandru, Trif – Raicea, Rusu (cpt.), Sanoh

Rezerve: Ducan, Oancea, Burnea, Iacob, Toma, Vereș, Blănaru, Buziuc, Tomczyk

Antrenor: Alexandru Pelici

Stadion: Francisc Neuman (Arad)

Arbitru: Mladinovici Horia Gabriel (Bucureşti) / A1: Marica Mihai Marius (Bistriţa), A2: Mitruţi Daniel (Craiova)


UTA Arad – CS Mioveni. Cu o victorie, argeșenii scapă de emoțiile retrogradării

Sâmbătă, de la ora 15:00, UTA Arad primește vizita celor de la CS Mioveni în runda a 8-a din play-out-ul Ligii 1. Dacă obțin cele trei puncte la Arad, argeșenii scapă de emoțiile retrogradării.

UTA Arad se află pe locul 5 în play-out, având 29 de puncte acumulate. Echipa lui Ionuț Badea vine după înfrângerea la limită suferită în fața celor de la FC Universitatea Craiova 1948. Arădenii vor să obțină o victorie în ultimul meci disputat pe propriul teren. În etapa viitoare, UTA va juca în deplasare cu Dinamo.

CS Mioveni ocupă locul 6, având 28 de puncte. În runda trecută, echipa condusă de Alexandru Pelici a pierdut cu FC Botoșani, întrerupând o serie de cinci partide consecutive fără eșec în Liga 1. Argeșenii au neapărată nevoie de victorie la Arad, pentru a scăpa de emoțiile retrogradării. În ultima etapă, CS Mioveni va primi vizita celor de la Rapid.

Ionuț Badea vrea victoria cu CS Mioveni, acesta fiind  ultimul meci în fața propriilor suporteri

Ionuț Badea a prefațat înfruntarea cu CS Mioveni în cadrul unei conferințe de presă. Tehnicianul arădenilor vrea să obțină o victorie la ultima apartiție din acest sezon în fața propriilor suporteri. Badea a subliniat că echipa sa trebuie să aibă multă răbdare, argeșenii fiind extremi de buni pe faza defensivă.

Suntem din nou în fața unui joc contra celor de la Mioveni, o echipă despre care știe toată lumea că joacă foarte închis.

Ei au dus la rang de artă – dacă mi se poate accepta termenul – această fază defensivă, cu un 5-4-1 dens și o armă de contraatac pe partea ofensivă. Apoi fazele fixe le lucrează, de asemenea, foarte bine. Știu că ei încă au nevoie de puncte și ar trebui, poate, să joace mai deschis, mai ofensiv, dar, la fel ca și în cazul Chindiei, eu zic că e greu să schimbi strategia unui întreg sezon pentru un singur meci.

Se pot întâmpla și surprize pentru care suntem pregătiți, dar nu cred că vor schimba mult în filozofia lor de a se comporta în teren. Așadar, este un meci în care e important să avem răbdare, e important e să ne punem în aplicare planul pe care l-am gândit.

Iar ca ultimă reprezentație pe teren propriu în acest campionat, sperăm să oferim o victorie pentru minunații suporteri arădeni”, a spus Ionuț Badea.

Urmăriți Playsport.ro și pe