Lobonț nu s-a înțeles cu Mititelu și e aproape să ajungă la Steaua. Detalii de ultimă oră

Cosmin Olteanu 03.07.2023, 16:28
Lobonț nu s-a înțeles cu Mititelu și e aproape să ajungă la Steaua. Detalii de ultimă oră

Lobonț nu s-a înțeles cu Mititelu și e aproape să ajungă la Steaua.

Bogdan Lobonț este liber de contract din vara lui 2022, atunci când i-a expirat contractul cu FRF de selecționer al României U20.

Lobonț nu s-a înțeles cu Mititelu și e aproape să ajungă la Steaua

Recent, Bogdan Lobonț a fost dorit de FC U Craiova pentru postul de antrenor principal, însă negocierile cu patronul Adrian Mititelu au eșuat. Însă, potrivit GSP, fostul internațional român a ajuns la o înțelegere cu cei de la CSA Steaua și este așteptat, marți, pentru a semna contractul.

Sursa citată notează că Lobonț ar urma să ocupe postul de antrenor al echipei de tineret de la CSA Steaua.

„Eu aș antrena orice echipă care vrea să facă performanță, cu un proiect sănătos pe un timp mediu. Pentru mine mediu înseamnă cel puțin doi ani…Eu am jucat și la Rapid, și la Dinamo. Orice echipă pot antrena, de la Liga până la Liga 3, nu mă dau în spate de la muncă. Nu cred că e o rușine să muncești. Poate că în societatea noastră se consideră că persoanele ca mine nu au ce căuta în Liga 3, dar munca n-a omorât pe nimeni”, spunea Bogdan Lobonț, recent, pentru ProSport.

FC U Craiova, în căutarea unui nou antrenor

După plecarea timpurie a lui Joao Janeiro de pe banca celor de la FC U Craiova, formația olteană a rămas pe mâinile preparatorului fizic Dan Vasilică şi secundului Florin Drăgan. Însă, patronul Adrian Mititelu a anunțat că va aduce un antrenor român care să colaboreze cu cei doi.

„În acest moment, echipa este antrenată de cei care au antrenat-o după plecarea lui Croitoru, să fie clar. Eu am mare încredere în acești oameni și îi voi ajuta cu un licențiat Pro în zilele viitoare. Echipa a avut rezultate sub comanda lui Drăgan și a lui Vasilică. Eu am încredere în ei.

Nu mă voi lua după modelul lui Gigi Becali. Voi aduce pe cineva cu Licența Pro care să conducă acest colectiv. La mine colectiv înseamnă că preparatorul fizic are libertate totală. Vreau ca antrenorul principal să-i dea autonomie totală preparatorului fizic. Nu aduc un antrenor de poză, aduc un antrenor care poate veni cu idei, dar care să lase preparatorul să lucreze. Cred că va fi român de data asta. Va fi un antrenor care să-i dea autonomie lui Vasilică”, a spus Adrian Mititelu, pentru Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe