Lovitură pentru nașul Gigi Becali. Gică Hagi și-a sărbătorit ziua de naștere alături de ultrașii de la CSA Steaua

Catinca Giosanu 05.02.2022, 16:10
Lovitură pentru nașul Gigi Becali. Gică Hagi și-a sărbătorit ziua de naștere alături de ultrașii de la CSA Steaua

Gică Hagi își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Cel mai mare fotbalist român împlineşte frumoasa vârstă de 57 de ani.

El a început să joace fotbal la vârsta de zece ani, la Farul Constanţa, echipă la care a şi debutat în Divizia A, la 17 ani. În cariera sa, el a mai evoluat la Sportul Studenţesc, Steaua Bucureşti, Real Madrid, Brescia, Barcelona şi Galatasaray.

Gică Hagi a împlinit azi 57 de ani

Mesaj emoționant de la cei de la Farul Constanța pentru Gică Hagi de ziua ”Regelui”!

La mulți ani, Gheorghe Hagi! Mai multe personalități din lumea fotbalului mondial i-au transmis mesaje de felicitare managerului tehnic al formației noastre, care astăzi împlinește 57 de ani!”, au scris cei de la Farul Constanța, pe pagina oficială a clubului de pe Litoral.

Și Ianis Hagi l-a felicitat public pe ”Regele” fotbalului românesc.

La mulți ani idolului meu! Te iubesc, tată!”, a scris Ianis Hagi, pe contul personal de Instagram.

Tehnicianul îşi aniversează fără familie ziua de naştere

Gheorghe Hagi își sărbătorește ziua de naștere în aceeași zi cu Cristiano Ronaldo și Neymar, dar nu petrece la fel ca ei, ci sărbătorește prin muncă.

Farul Constanța II s-a întâlnit, în urmă cu puțin timp, cu Steaua București. Gruparea de la malul mării a pierdut meciul, scor 1-6. Au marcat: Robert Neacșu (minutul 19), Vasile Buhăescu (minutul 28 și 53),
Sorin Bustea (minutul 35), Bogdan Chipirliu (minutul 50 – penalty), Ianis Malama (minutul 62 – penalty) și Adi Popa (minutul 86).

Cu cine a petrecut Gică Hagi

Suporterii Stelei nu au uitat de ziua de naștere a tehnicianului. Dimpotrivă, l-au felicitat și ei pe Regele fotbalului românesc, Gheorghe Hagi.

Rivalii lui Gigi Becali s-au filmat alături de ”Rege” și au postat videoclipul pe Facebook, pentru a le arăta și celorlați cât de mult îl prețuiesc ei pe cel mai mare fotbalist român din istorie.

Vrem Steaua în A!”, a transmis Asociația Steliștilor, prin intermediul contului de Facebook.

Urmăriți Playsport.ro și pe