”Lucescu, go away!” Criză de nervi a lui Il Luce, după egalul din Europa League!

Olteanu Ștefan 18.02.2021, 22:43
”Lucescu, go away!” Criză de nervi a lui Il Luce, după egalul din Europa League!

Mircea Lucescu a remizat în Europa League cu Club Brugge și a avut o criză de nervi pe teren. Antrenorul român și-a criticat jucătorii, iar fanii i-au cerut din nou să plece de la echipă.

”Lucescu, go away!” Asta i-au transmis fanii lui Mircea Lucescu. Dinamo Kiev a remizat în Europa League, scor 1-1 cu Club Brugge

Mircea Lucescu are în continuare viață grea la Kiev. În conflict cu fanii încă de când a preluat echipa, Mircea Lucescu are noi probleme după remiza din Europa League.
Dinamo Kiev a terminat la egalitate turul din șaisprezecimi, scor 1-1 cu Club Brugge.
Duelul de la Kiev a fost primul meci programat al zilei în Europa League, din cauza gerului aspru care a lovit Ucraina. La ora disputării meciului, 17:00, termometrul arăta -9 grade Celsius.
Încă din startul partidei fanii l-au întâmpinat cu dispreț pe antrenorul român. La peluza, ultrașii lui Dinamo au afișat un banner cu un mesaj îndreptat către Lucescu:

Lucescu, go away!”, i-au transmis fanii. Într-un cuvant, aceștia i-au spus să „plece”, lucru pe care i l-au tot transmis de când a semnat cu Dinamo Kiev.

Dinamo Kiev este lider în campionat, dar ultrașii tot nu îl acceptă pe Lucescu. Aceștia nu pot uita că pe banca favoritei lor stă un antrenor care a scris istorie la rivala Sahtior Donetsk.

„Lucescu, go away!” Fanii lui Dinamo Kiev i-au adresat un banner lui Mircea Lucescu
„Lucescu, go away!” Fanii lui Dinamo Kiev i-au adresat un banner lui Mircea Lucescu

Probleme pentru Mircea Lucescu și pe teren

Lucrurile nu au mers prea bine pentru Mircea Lucescu nici în teren. Dinamo Kiev a pornit în întâlnirea cu Brugge ca mare favorita. Oaspeții aveau probleme de lot din cauza coronavirusului, nu mai puțin de cinci jucători și întreg staff-ul tehnic fiind depistați pozitiv.
Cele două echipe au intrat la vestiare cu scorul de 0-0, iar în repriza secundă, Dinamo Kiev reușea să deschidă scorul. Buialski a șutat perfect de la aproximativ 16 metri și nu i-a dat nici o șansă portarului advers în minutul 62.
Bucuria a durat cinci minute pentru gazde, iar Club Brugge a reușit să restabilească egalitatea. Vormer a executat o lovitură de colț, iar fundașul central Mechele a înscris cu o lovitură de cap.
Mircea Lucescu a fost dezamăgit de modul în care a tratat portarul său faza respectivă și l-a considerat vinovat pentru încasarea golului.
La finalul jocului, Mircea Lucescu l-a certat aspru pe portarul Georgi Bushchan pentru încasarea golului care îi va pune probleme serioase lui Dinamo la retur.
Dinamo Kiev are nevoie în retur de o victorie pentru a se califica, sau de o remiză cu goluri.

Urmăriți Playsport.ro și pe