Lupta pe avere, între Anamaria Prodan și Reghecampf, a atins paroxismul

Moldoveanu Camelia / 17.01.2022, 07:50
Lupta pe avere, între Anamaria Prodan și Reghecampf, a atins paroxismul

Războiul continuă, iar Anamaria Prodan cere verificarea afacerilor amantei lui Laurențiu Reghecampf. Impresara a revenit și la un subiect mai vechi, studiile, însă de această dacă face acuzații și mai grave la adresa Corinei Caciuc. Femeia care urmează să-l facă tată pentru a treia oară pe antrenorul CS U Craiova deține acțiuni la mai multe ferme importante.

Anamaria Prodan o atacă dur pe Corina Ciuc: „Organele abilitate să verifice urgent firmele”

După dezvăluirile făcute de Anamaria Prodan în podcast-ul „La Mijloc”, Silvana Peng (mama iubitei lui Luca Reghecampf) a ieșit în presă și și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu relația pe care fiica ei și Luca o au cu Corina Caciuc. Mai exact, cei doi tineri și amanta lui Laurențiu Reghecampf ar fi implicați în diverse afaceri împreună.

Impresara iese iar la atac și cere verificarea afacerilor pe care Corina Caciuc le deține, dar și verificarea studiilor pe care aceasta le-ar fi terminat cu adevărat. Acuzații dure la adresa celei care îi poartă în pântece cel de-al treilea copil al lui Laurențiu Reghecampf.

Verificați urgent afacerile amantei „afaceriste” Gură de aur care este implicată în zeci de firme pe care din ce se vede cu ochiul liber le preia cu ceva probleme după umila părere a tuturor… oare de ce? Ce o recomandă și ce studii are să dețină procente în firme de energie, comerț etc… Repet, toate cu probleme?! Oare de ce cuscra lui Reghe e speriată căci copiii ei sunt băgați cu amanta lui Reghe (Gură de aur) în firmă… Ce legătură are Caciuc cu câteva nume din lumea politică care s-au retras instant când presa s-a interesat de partenerii acesteia… (Petru Luhan) care iese instant din companie… Multe semne de întrebare! Organele abilitate să verifice urgent firmele în care este băgată amanta „Gură de aur”. Poate așa se face lumină și găsim unde este tot ce a fost sustras de la familia mea de către Reghe care transferă totul direct în conturile lui Caciuc Gură de aur! Care era meseria lui Caciuc înainte să devină afacerista de la Cambridge? De ce Reghe e disperat să ascundă trecutul amantei? Și amanta fierbe și disperă? Adevărul trebuie să iasă la suprafață! Și o să iasă curând căci Dumnezeu nu lovește cu parul…”, a scris Anamaria Prodan pe paginile de socializare.

”Sunt opt ani de când ne tot luptăm”

Impresara i-a explicat lui Codin Maticiuc, în podcast-ul „La mijloc” faptul că nu a putut păstra relația profesională cu Reghe, deși susține că și-ar fi dorit să facă acest lucru.

Sunt opt ani de când ne tot luptăm. Și ne luptăm ca să aibă și copilul meu un exemplu. Bebe are 13 ani. Când avea cea mai mare nevoie…

Declinul a început de opt ani, dar am tăcut din gură. De multe ori… Trăind între bărbați, am învățat că pe bărbați trebuie să îi iei cu ușurelul și să îi faci să se simtă importanți și șefi și asta am făcut toată viața.

Greșești, se întâmplă, sunt bărbați mai slabi, nu neapărat că sunt răi sau răuvoitori. Se întâmplă. Îți ia mințile. Sunt fetițele astea în oraș care fac meserie și performanțe în alte zone și atunci na…

De exemplu, cât de nasol e să ai o poreclă Gură de Aur. Pe parte de oratorie vorbim.

Partea profesională și cea personală merg mână în mână. Dacă ești un dobitoc și alergi după toate cățelele din oraș, uiți de meserie. Nu mai poți să te gândești.”, a mai spus fosta parteneră a lui Reghecampf în podcast-ul lui Codin Maticiuc.